ASUS ROG STRIX G15 mi Acer Nitro 5 AN515-55 mi?

Akimitsu

Femtopat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
18
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 :
RTX 3050ti
Ryzen 5 5600H
Win11
16 GB Ram
512 GB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 12 yılın ardından kendime ilk kez bir PC alacağım malum seneye üniversite sınavına gireceğim ve nasip olursa üniversiteye gideceğim. Bu nedenle laptop almaya karar verdim bayağı bir araştırdım ve şu iki model arasında kaldım. ROG STRIX almalıyım gibi hissediyorum ama 4 GB VRAM'lerle ilgili ileride yetersiz kalacakları yazıyor. Normalde hikayeli oyunlar oynamam LoL, Valorant gibi oyunlar oynayacağım ama hikayeli oyunlara geçiş yapacağım gibi duruyor. RDR2 GoW gibi oyunlara bakmak istiyorum ROG STRIX bu konuda yeterli olur mu? O yüzden biraz ileriye dönük güçlü bir ekran kartı istiyorum. Abartılı güçlü olmasına gerek yok günde 2-3 saat oyun oynuyorum. Biliyorum 3050 güçlü ama dediğim gibi 4 GB olması çok sıkıntı çıkarır emin de olamıyorum onu da bir aydınlatırsanız güzel olur. Malzeme kalitesi olarak da ASUS daha iyi diyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim 1 hafta sonra alacağım birini. Başka bir laptop önermezseniz çok sevinirim bu ikisinden birini kesin alacağım çünkü.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
 
Başka laptop neden önermeyelim? Daha mantıklı modeller var çünkü. Nitro'nun o eski modeline o parayı vermek mantıklı olmaz, aynı şekilde STRIX'e de.
 
Başka laptop neden önermeyelim? Daha mantıklı modeller var çünkü. Nitro'nun o eski modeline o parayı vermek mantıklı olmaz, aynı şekilde STRIX'e de.
O zaman rica etsem hangi modelleri önerdiğinizi öğrenebilir miyim. Belki daha iyi bir model almama nasip olur saolun şimdiden.
 

Geri
Yukarı