ASUS ROG STRIX G15 vs Monster Tulpar T7 v25.1

Ekran büyüklüğü istiyorsanız Monster tercih etmelisiniz ama AMD işlemciler oyunlarda daha iyi performans veriyor bence. Bu yüzden ASUS.

11800h, 5800H'dan daha çok FPS veriyor oyunlarda.
Monster 1 sene kullandım ve kullandığım 1 sene içerisinde 4 ay servisteydi :(

Monster sorunlu bir firma olabilir. Bu üründe sorunsuz hatta kusursuz tek ürünleri olabilir. Rakibi Lenovo Legion 5 Pro.

https://www.epey.com/laptop/karsila...par-t7-v25-1_asus-rog-strix-g15-g513qm-hn086/ hangisini önerirsiniz başka önerilere de açığım.
Arkadaşlar... Öğretmenim slayt kullanma ve ağırlıklı olarak oyun oynamak için PC alacağım. Şimdiden teşekkürler.

ASUS, illa Monster almak istiyorsanız 2 tane alın biri servisteyken diğerini kullanırsınız.

Vallahi bu Monster modeli MSI üretimi ve MUX olduğu için oldukça tutulan ve övülen bir model. Ama bana kalırsa MUX olmamasına rağmen ben ASUS alırım ama mantıklı olan Monster gibi.

Ben kendime göre ASUS'u tercih ederim AMD işlemci var bu avantaj AMD işlemcilerde sıcaklık olmuyor ama maalesef ki Monster'de ısınma sorunu var benim şahsıma göre düşüncem ASUS.

Ben kendime göre ASUS'u tercih ederim AMD işlemci var bu avantaj AMD işlemcilerde sıcaklık olmuyor ama maalesef ki Monster'de ısınma sorunu var benim şahsıma göre düşüncem ASUS.

Bu modelde ısınma sorunu yok. Üstelik 11800h işlemci 5800H'dan daha güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı