Çözüldü ASUS ROG STRIX G16 4060 ile ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

churossa

Femtopat
Daha fazla  
Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?

Çözüm

W11 format atarken sürücüleri görmüyor. Bunu indirip USB'nin içine atarak o ekranda bunu kurduktan sonra formata devam edebilirsin.(tiki kaldır)
Hocam ses driverını nereden indiriyorsunuz?
Bir de başka hangi driverları kurmamız gerekiyor?

Hocam bende buradan indirdim lâkin ses hâlâ yok bir de performans silent modları arasında geçiş yapamıyorum.

Hocam bende buradan indirdim lâkin ses hâlâ yok bir de performans silent modları arasında geçiş yapamıyorum.
Buradan indirene kadar yoktu bende de my asusda da var ses driver güncellemesi onuda isterseniz indirin yeniden başlatın gelmesi lazım.

asus sitesinden audio driver olan yerde show all'a bas. altında baska driverlarda var. onları da kurarsan speakerlardan ses gelmeye baslayacak. ben de 1 saat ugrastım o şekilde çözüldü

WinRAR Benchmark değeri ne çıkıyor? Pc yanımda değil arkadaş soruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…