ASUS ROG STRIX G16 G614 alınır mı?

Vatan da şu an 65bin TL sizce alınır mı?

Maalesef alınmaz. Tabii bu gençler için vergi indirimini beklemek dışında pek bir şey kalmıyor. Malum yaparlar yapmazlar bilemiyorum burada da bari siyasetin S'si hakında en ufak yorum yapmak istemiyorum. Sadece şunu diyeceğim bu ülkeden alacağıma gider yurt dışından ikinci el bir laptop alırım çok daha mantıklı geliyor. Dolarla fiyatlandırılan şeyin yüzdelik vergisi de artacağından yurt dışı mantıklı. Neden ikinci el sorusuna gelirsek kurlar ve coğrafyanın kader olması gibi etkenler diyebilirim. Başka sorun varsa sana şunu diyeyim eğer oyun oynayacaksan kasalı bir tane al ama paranın yetiğinin en iyisi olsun okul içinse 1050 Ti bile yeter çok da kasma.

Maalesef alınmaz. Tabii bu gençler için vergi indirimini beklemek dışında pek bir şey kalmıyor. Malum yaparlar yapmazlar bilemiyorum burada da bari siyasetin S'si hakında en ufak yorum yapmak istemiyorum. Sadece şunu diyeceğim bu ülkeden alacağıma gider yurt dışından ikinci el bir laptop alırım çok daha mantıklı geliyor. Dolarla fiyatlandırılan şeyin yüzdelik vergisi de artacağından yurt dışı mantıklı. Neden ikinci el sorusuna gelirsek kurlar ve coğrafyanın kader olması gibi etkenler diyebilirim. Başka sorun varsa sana şunu diyeyim eğer oyun oynayacaksan kasalı bir tane al ama paranın yetiğinin en iyisi olsun okul içinse 1050 Ti bile yeter çok da kasma.

i9 4060 olanını aldım fiyatına göre iyiydi. Gelip gelmeyeceği belli olmayan O vergi indirimi gelene kadar fiyatlar katlanır zaten hiç bir anlamı yok beklemenin. Asus rog strixin soğutmaları iyi, uzun yıllar götürür beni. Kaskosunu da yaptık 2-3 yıl sonra pilini falan da değiştirtirim bedavaya gelir. Bu fiyatlarda hp omen de vardı ama dışını beğenmedim çok düz. Asus rog strixin görüntüsüne hastayım oyun laptopu olduğunu belli ediyor gel benle oyna diyor.

Son düzenleme:
i9 4060 olanını aldım fiyatına göre iyiydi. Gelip gelmeyeceği belli olmayan o vergi indirimi gelene kadar fiyatlar katlanır zaten hiçbir anlamı yok beklemenin. ASUS ROG STRIX'in soğutmaları iyi, uzun yıllar götürür beni. Kaskosunu da yaptık 2-3 yıl sonra pilini falan da değiştirtirim bedavaya gelir. Bu fiyatlarda HP Omen de vardı ama dışını beğenmedim çok düz. ASUS ROG STRIX'in görüntüsüne hastayım oyun laptopu olduğunu belli ediyor gel benimle oyna diyor.

Ben eğer alacaksam iyi bir ekran kartı alırım ki 8 yıl sonra bile sıkıntı yaşamayayım. Zaten başta şey yazdım 1080 bile şu an gideri var ondan en iyisini istiyorum (4090 hariç).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı