ASUS ROG STRIX G16 G614 alınır mı?

QHD model:
Aynı ürün :)

Hocam, duygusal olarak konuşmadım. Şuraya bakarak bu cümleyi ettim.

User Bench.mark sitesine bak. 4060 vs 4080 notebook

Bu site yanlış bilgi veriyor, forumda yasak.
O kadarını bilmiyorum. O yanlışsa bile yine buradaki videoda görülüyor ki 80% fark var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4080 olmasının tercihim. Şu an 1050 Ti 2 yıldır kullanıyorum, abimden aldım 7 senelik olacak ve artık atılım yapmak istiyorum. Ondan öncekini 11 yıl kullandım ASUS 2009 laptop idi. Onlar gibi uzun vadede götürmesini istiyorum FSR gibi teknolojiler sayesinde 1050 Ti ayakta. Ondan 4000 olmasının getirdiği frame generation olması ve 165 Hz olacağı için hemen her oyunda ona yakın değerler almak istiyorum. 1GTX 080 (laptop) RTX 3060 (laptop) göre daha iyi olmasının da farkı var, hatta RTX 4050 (laptop) bir tık daha düşük. Uzun vadeli olabilir diye düşünüyorum. Bir tık korkularım var.
Sıvı demir ne kadar dayanıklı atıyorum akarsa tamiri olur mu?
Atıyorum garanti bittikten sonra onu termal macunla değiştirmek istesem nasıl olur? (PS5 bundan dolayı bozulan cihazlar oldu.)
Sizce kaç yıl dayanır?(tahminim 9 yıl dayanır.)
56k verilir mi?
Asus Rog Strix G16 G614JZ-N3039 Core i7 13650HX 16

Dell garanti sonrası bu tarz işlemleri yapıyordu. Muhtemelen ASUS da yapar muhtemelen ama belki kargo ücretini alır.

ASUS kadar kaliteli algısı olup aslında servis tuzağı olan bir marka yoktur benim fikrimde. Masaüstü platformundaki kalitesinin ekmeğini fazla bile yedi bu firma, lütfen biraz Reddit biraz da bu forumdaki mesajları tara ve uzak dur. F/p olarak korkunç iyi olmadığı sürece asla bulaşma.

ASUS kadar kaliteli algısı olup aslında servis tuzağı olan bir marka yoktur benim fikrimde. Masaüstü platformundaki kalitesinin ekmeğini fazla bile yedi bu firma, lütfen biraz Reddit biraz da bu forumdaki mesajları tara ve uzak dur. F/P olarak korkunç iyi olmadığı sürece asla bulaşma.

Bende ASUS'un yüksek kalite serisinden laptop aldım okay güzel falan ama abartılacak bir kalitesi kesinlikle yok göremedim. Zephyrus fiyatına Razer Blade, Alienware M16 vs alabilirdim muhtemelen daha doğru bir seçim olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı