Asus ROG Strix G16 G614JV-AS73 alınır mı?

Bütçe
1600
Evet attığınız Aorus modeli gerçekten ilgimi çekti hem fiyatı hem de gücü gerçekten iyi. Alan arkadaştan geri dönüş aldığınızda benimle de paylaşabilir misiniz? Kesinlikle dediğin şeyleri daha detaylı bir şekilde araştıracağım ay sonuna kadar vaktimiz var umarım fiyatlar bu şekilde kalır.

Onun modeli 13650HX olması gözle görülür başka yok. Ondan cevap gelirse hemen yazarım. Yeni gigbayte Control Center çok etkleyici ve bir o kadar karışık. Bende tam anlamıyorum. Ama o kısım çok önemli. Modlar ve yapay zeka tercihi performans ve batraya hatta görüntü kalitesine bile çok etkili. Gerçekten bunu satın almanı istiyorum. Umarım fiyat artmaz. Diğer mağazalar benzer fiyatta. Belki daha ucuz bile bulabiliriz. Şu anda bu 772K tenge 138k som. Alış kuruyla 145k falan mı? Bu hesaba göre Kırgızistan baktığımız Aorus Lenovo ROG almaya değmez.

Biraz işim var. Çıkmak zorunyadım. Yakında görüşürüz.

Evde sıcak su patlamış. Ne yazık ki uzun süre meşgulum. Ama birkaç inceleme buldum. Hepsi çok iyi. Ürünü sevmeyen birkaç kişi wasd renkleri başka sorunu yok. Bir de bazı modelde Power girişi tam oturmamış ne hikmetse. Genel anlamda çok kaliteli ve üst seviye ürün. Kendime bakar gibi baktım ürüne.

Обзор ноутбука AORUS 16X 9KG: за таким экраном играть — одно удовольствие 24 model Aorus özellikleri. 13. nesil işelmci ve 4060 çok iyi inceleme. Fikir verir

Gigabyte Aorus 16X review: gaming's fingerprints are all over this laptop senin ürün aynısı inceleme. Detaylı güzle bir inceleme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gigabyte Aorus 16X ASG-53EEC54SH - Herm Waelen - Product reviews - Tweakers tüm sayfaları iyi incele. Çeviri hatası olabilir ama alternatif süper inceleme. Ve kullanıcı yorumları. Fiyat grafiği vs.

Kısıtlı sürede bulduğum aynı modelin incelemesi. Bu yıl ürünü olduğu için fazla inceleme görmedim. Bu kadar kaynak bile yeterli aslında. Daha sonra işlerim bitince video, oyun testi vs bulabilirim belki. Kağıt üstünde ve incelemelerde çok kaliteli ürün. Ekranı fabrika verisi 400nit ama Dolby HDR aktif edince ve düz sdr 450-520 nit çalışıyor. Bu harika. %100sgrb kesin, bazı incelemelerde %72-84 DCI-P3 gördüm. O bile yeterli. İşlemci sentetik puanları falan fena değil. Seni en çok zorlayan şey contorl Center öğrenmek olacak. Bir mod ile düşük performans, bir mod ile ekstrem performans, yapay zeka ile ideal, yaratıcı mod ile render performansı, oyun modu ile en sağlıklı oyun deneyimi vs. güç planları biraz karışık ama 10 günde alışırsın.
14650HX 4070 hem oyun performansı hem de render 3 D-b proje mühendislik vs çok fazlasıyla yeterli. Şu fiyata bu kalitede donanım bulmak çok zor. Benzer donanımda Lenovo, MSI, Razer aşırı pahalı
Zaten gerek yok. Kalite anlamında onlardan geri değil.

Son düzenleme:
Sağ olasın. Bilmiyorum ne zaman biter. 30 yıllık apartman. Sistem karışık elimden pek bir şey gelmiyor. Kaynak yerinden çatlamış. Müdahale şansım zaten yok. Çağırdık sözde apartman ustası. Pek bir şey anladığı yok ya da çalışmak istemiyor. O bana bakıyor ben ona 🤣 gitti şimdi bekliyorum hala. İnceleyin hocam kesinlikle tavsiye ederim. Aklınızda fikir oluşur.

Nasıl bir iş anlamıyorum yani. Altı üstü bir boru değişecek 1'5metre. Bir Flex, bir kaynak makinesi, bir boru tamam. Pazartesiye kaldım %99. memur gibi cumartesi pazar çalışmıyor bir de 🤣. Zaten bağ evine gideceğim. Bu yüzden bugün daha detaylı bakabilirim Aorus. Varsa kronik bir durum bakarım. 23 model Aorus giriş seviyesi ve üst sınıf i5/i7/i9 4050/4090 dahil hiç kronik sorun yoktu. Bunda da yoktur diye düşünüyorum. Testler ve yorumlar bu yönde zaten. Reddit'e de bakacağım az sonra.

Daha önce attıysam bilmiyorum 🤣
https://www.notebookcheck.net/Aorus-16X-2024-review-Core-i9-and-RTX-4070-for-US-2-000.826031.0.html en tarafsız ve özel detaylı inceleme. Ne yazık ki i9 olan model. Başka hiç fark yok. Çok iyi puan almış. Sentetik( Cinebench, Blender. ) Ve oyun FPS testleri i9 olduğu için dhaa yüksek olacak (dolaylı olarak 3-5 derece daha sıcak) sendeki i7 kötü değil kesinlikle. Çoğu i9 ve Ryzen 9'dan bile daha iyi. Ürün hakkında sana gönderdiğim makale, video vs baştan sona incele. Bende daha sonra detaylı bakacağım. Aklına yatmayan anlamadığın yer olursa sor. En az 3-4 saattlik araştıma yapman lazım.

şu da Reddit. Özellikle contorl Center bilmiyorlar ve bu yüzden ürün performansını alamıyorlar. 10 gün önce gelen yeni contorl Center sürümü ile çoğu hata ortadan kalkmış ve daha basit.

Tam panel bilgisi. Bu çok iyi işte. En kaliteli 3 üreticiden birisi belki IPS bazında en kaliteli üreten firma boe.

Son düzenleme:
Gerçekten harikasın şu 3 günde sayende bir çok şey öğrendim çok teşekkür ediyorum. Tez yazarken molalarımda detaylı şekilde attıklarının hepsini inceliyorum. Kesinlikle anlamadığım yer olursa sana soracağımdan emin olabilirsin. Anlatım tarzın gerçekten basit ve anlaşılır aklın kalmasın attıklarını detayına kadar araştırıyorum.

Tahminimce evin eski sovyet evlerinden burada da aynı ev modellerinden var ve inan ki yaşadığın bütün sorunların aynılarını yaşadım :D

Tahminimce evin eski Sovyet evlerinden burada da aynı ev modellerinden var ve inan ki yaşadığın bütün sorunların aynılarını yaşadım.

Haykırdım 🤣 aslında sosyete kadar gitmiyor - 28-29 yaşında ama malum. Hala benden genç bu ev 🫨
Vay canına! Tez hakkında sormayı unuttum. Ne üzerine yazıyorsun? Hangi bölüm okudun? Ne mutlu bana. Bu çok iyi. Daha çok zaman var. Bütçe çıkarsa (umarım çıkar) sende boş zamanlarında göz atarsan bir çift göz ile detaylı bakarız. Ben söylediğim gibi başka Aorus bakmıyorum artık. Çok fazla Aorus var ve bütçeye göre en kalitelisi bu Aorus. Denk gelirse Legion'ya da ROG'ta bakabilirim yine. Aklıma geldikçe Aorus ilave bilgiler yazarım yine. Belirtmeyi unuttuğum senin için ne kadar önemli bilmiyorum ama numerik tuşlar yok ne yazık ki. Benim 23 model Aorus'ta da yoktu ben alışamadım. Umarım problem olmaz 😅

Psikoloji ve hukuk yüksek lisans tezlerimi yazıyorum iki bölümü aynanda yazmak zorluyor ama yüksek lisans mezuniyetim için gerekli. Bütçe konusunda 2000 doları zorluyorum umarım ayarlayabilirim. NumLock tuşları benim için çok önemli değil. Aynen vaktimiz var bende bir yandan başka modelleri de araştırıp senin sunduklarınla da karşılaştırma yapıyorum. Yani detaylı bir inceleme içerisindeyim aklın kalmasın. Umarım ev sorunun bir an önce hallolur

Vay canına. Ooo harikasın. Bu şahane. Yolun açık olsun. Umarım her şey gönlünce olur.
Kur kafa karıştırıcı hocam. 800k Aorus aldığını varsayarsak. 1650$ yapıyor. Kur farkıyla 1700 hadi 1750 olsun. Ya da ben yanılıyorum. 2000$ iyi bir indirim görürsek hala 4080 avantaj olabilir. Ama unutma 4080 alınca çoğu şeyden taviz vereceksin. Özellikle panel ve işlemci. Bazı markalar kaliteden bile kısıyor. FHD+ Vector 4080 ve FHD+ ROG iyi bir örnek. Aorus yanında, globalde en ucuz 4080 150W 😅 yine de 150W yeterli. Paneli FHD+, %100sgrb ve yanlış hatırlamıyorsam 360 Hz. İşlemci sizinkinden %20 yavaş diye düşünüyorum. Ama bu şans belki ciddi indirim gelebilir. Kaliteli bir Aorus'ya da Vector, ROG çok iyi olur. Lenovo Legion 2000$ çok zor ama diğer ürünlerde kampanya dönemi dalgalı fiyatlar gördüm (Rusya ve Avrupa pazarında)

Ozon Kazakistan bakıyorum. Bu indirimli hali. Satıcısı ozon Kazakistan orijinal yani. Ve özellikle Tayvan malı Çin değil. Ürün fantastik
Paneli vs çok iyi. Ama 2500$ civarı 🤕
Screenshot_2024-07-18-17-11-41-251_ru.ozon.app.android.jpg

Hatalı yazmışlar 4070 Ti diye bir kart yok. Fiyatı bu. Hata yoksa 2 k panel. Bu da iyi ürün işlemci biraz zayıf.

Screenshot_2024-07-18-17-13-54-698_ru.ozon.app.android.jpg

Sanırım hesap hatası yok. Kur farkıyla + oynar.
Screenshot_2024-07-18-17-16-21-532_com.android.chrome.jpg
]

Игровой ноутбук Gigabyte Aorus AXF-B4KZ694SD, черный купить по низкой цене: отзывы, фото, характеристики в интернет-магазине Ozon (1089447952) ahhh be güzel hatta süper indiirm. Donanıma göre gerçekten Avrupa'dan bile ucuz şu anda bu ürün. Bu 17'3 DCI-P3 çok güçlü bir i9, 175W 4080. Paneli çok daha profesyonel ve kaliteli. Belki 350 nit tek eskiği olabilir. Haricinde muhteşem ürün 🤩 ne yazık ki bütçeyi aşıyor ama farklı sitelerde benzeri daha ucuza bulunabilir belki. 2200-2300 dolar gibi.

Ноутбуки Игровой ноутбук GIGABYTE AORUS 17H BXF Black за 1080000 тг en ucuz 4080 ama bunu önermem açıkçası. Diğer 4080 borç istesen, kredi çeksen bile değer ama bu ürün sana gelmez. Diğeri ile arasında dağlar kadar fark var. Sadece 17'3 ve 4080 olduğu için pahalı. Diğer 4080 Aorus özel buhar odalı soğutma ve 4 tane fan var :)

Son düzenleme:
O zaman bütçeyi arttırmak için uğraşalım biraz :D

Vayyy eğer öyle bir ihtimal meydana gelirse. Süper olur hatta fantasitik olur. Ozon 15-16 ürüne ve stoka göre teslim eder.

Son 1 stok ve harika indirim. 💔umarım yetişirsin. Aynısı Rusya da kartla 240 kartsız 260k ruble.

Aslında almayı ben bile düşünebilirim🤣🫡 benimkini 120k satsam. 120k bulabilirim belki. Bu yaz Türkiye gideceğim 3 kez. Vize şu bu. Arkadaş kuzen evlilik çok ters zamana geldi bu indirim 🤣🤤🤤🤕

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı