Hayır hocam hepsiburada üzerinden aldım bir satıcıdan. Neden sordunuz?Hocam satıcı enucuzbilgisayarlarburada.net falan mıydı ?
Biosun güncel olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?Tüm güncellemeleri yaptınız mı, BİOS sürümü güncel mi? Zephyrus cihazımda aldığımda aynı sorunu yaşadım güncel BİOS ile düzeldi.
i7 13650HXİşlemcin ne? Boşta değildir o muhtemelen, gündelik kullanımda 60 derece normal.
Mousepad var bilgisayarın altında, soğutucu kullanmıyorum.Bilgisayarın altı açık mı? Herhangi bir soğutucu kullanıyor musunuz?
Hayır hocam Hepsiburada üzerinden aldım bir satıcıdan. Neden sordunuz?
BIOS'un güncel olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
13650HX
Mousepad var bilgisayarın altında soğutucu kullanmıyorum.
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends International, LLC. G614JV.324, 18.12.2023Windows tuşu + r tuşuna basın çalıştır ekranına Msinfo32.exe yazın orada BIOS sürümünüzü görebilirsiniz.
Hocam aygıt yöneticisinden tüm her şeyi kontrol ettim hepsi güncel fakat biosun güncel olup olmadığını bilmiyorum.Ben 13980HX işlemcili cihazla bile boşta 35-40 derece görüyordum bence cihazında bir problem var. Her şey güncel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.