ASUS ROG Strix G17 vs ASUS TUF Gaming A15

Konuyu uzatmış olabilirim ama pek bir bilgim olmadığı için sorucam.
benchmark'ta böyle bir fark çıkıyor. Bunun çok büyük bir etkisi var mıdır?
Eki Görüntüle 1230902
Eki Görüntüle 1230903
Dostum muhtemelen bu karşılaştırma tam performans oldukları zaman yani 3060 130W, 3070 140W. O yüzden buna aldanma. Youtubetan 3070 95W vs 3060 130W karşılaştırmasına bak. Ama dediğim gibi. Rog alın bence kendinizi daha fazla da yormayın bunu düşünmeye.
 
ROG serisinin malzeme kalitesi daha iyi, şunu da söyleyeyim TUF serisi kasalar da hiç yavana atılacak cihazlar değil gayet kalitelidir. Saf oyun performansı için TUF daha iyi duruyor fakat bu kasa ROG gerçekten kaliteli bir cihaz, imkanınız varsa gidip canlı görün hak vereceksiniz. Bunun yanında ROG 17 inch olarak geliyor ve oyun oynarken daha iyi olacaktır, işlemci olarak da bir tık önde. ROG serisinin en rahatsız edici kısmı bence ön kamera olmaması, bir de ofis tarzı kullanım da olacaksa çok sırıtıyor ben oyun bilgisayarıyım diye. TUF sivil hayata biraz daha uygun ve sanırım taşınabilirlik olarak da iyi olacaktır. Karar sizin, ikisi de gayet güzel cihazlar.
 
Rog kullandım yıllardır pişman olmazsınız.msi raider serisinden aldık kardeşimle rogu hiç aratmıyor isterseniz onada bakın.birde hic 17 inclik laptop kullanmamıştım ilk defa msi laptop 17.3 inc çok daha iyi oyun keyfi.
 
Asus Rog Strix G17 RTX3070 Ryzen 9 5900HX
300HZ 17.3 1TB SSD 'e karar verdim. Biraz eklemem gerekti ama değer umarım.
 
Hocam kafa karışıklığı gibi olmasın ama Lenovo Legion 5 modeline de bakmanızı öneririm Intel ekran kartını devre dışı bırakma özelliğinden dolayı (daha fazla FPS ve gecikme azaltması), secmis olduğunuz modelde var mı bilmiyorum. İyi günler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı