ASUS ROG STRIX G18 RTX 4070 nasıldır?

NightUmut

Hectopat
Daha fazla  
Güzel makine.
Ancak 16 GB RAM komik buna xD
Neyine yetmez diyecek olanlar için God of War oynarken 24 GB RAM kullanımı gördüm.
Yine 16 ile oynanmaz mı derseniz oynanır tabii de. Er ya da geç RAM takviyesi gerekir buna diye düşünüyorum.
VRAM de 8 miş LUL

Hocam beklemek mantıklı mı olur yoksa biraz daha zorlayıp 4080'li modelini tercih etsem daha mı mantıklı kartlarda yeni şimdi güncelleme gelebilir donanımsal olarak.

4080 alabilme şansın varsa buna bakma bile bence. Cidden söylüyorum şaka değil God of War oynarken 11GB+ VRAM kullanımı ve 24 GB RAM kullanımı gördüm ben. Güncel oyunların şakası yok. Burada esas sorun optimizasyondur bence ama ne diyelim. Laptop olmak zorunda değil ise masüstü bir şeyler de düşünebilirsin. Sana kalmış. Bu rakamlar efsane gözükse de dolar karşılığını düşündüğünde bir halt değil. Kendime masaüstü dizdim 40bine mal oldu ama 2100$ orta PC için gayet normal. Elimizden gelen bir şey yok.

Sonuç olarak bu labtopta o VRAM değeri ile RAM değeri komik duruyor. Buna baktığına göre oyun oynamayı planlıyorsun.

kişisel tavsiye niteliğinde hp bakma bence... yine de sen bilirsin

Hocam beklemek mantıklı mı olur yoksa biraz daha zorlayıp 4080'li modelini tercih etsem daha mı mantıklı kartlarda yeni şimdi güncelleme gelebilir donanımsal olarak.
4bin serili labtoplar yeni yeni çıkıyor. acelen yoksa bekleyebilirsin ancak dövizden gol yersen fena olabilir.

Güzel makine.
Ancak 16 GB RAM komik buna xD
Neyine yetmez diyecek olanlar için God of War oynarken 24 GB RAM kullanımı gördüm.
Yine 16 ile oynanmaz mı derseniz oynanır tabii de. Er ya da geç RAM takviyesi gerekir buna diye düşünüyorum.
VRAM de 8 miş LUL
nasıl 24gb ram kullandığını gördün. 16Gb ram var 13gb zar zor kullandı sistemim.

32 takarsan pc ne görürsün belki sen de.
sonuçta kullandı işte
yalan mı söylüyorum?

inanmayan baksın.
gof.jpg

Son düzenleme:
55-60.000 civarı bütçe için bende bu asus modeli ile 4080 li hp omen arasındayım. Çok oyun oynayan biri değilim, Age of empires 4 oynuyoruz arkadaşlarla o kadar. İleride ilgimi çeken bir oyun olduğunda oynamak isterim tabi. Bunun dışında işim gereği render ve çizim programlarıda kullanıcam. Asus'un ekran 18 inç ve çok daha kaliteli bir ekran anladığım kadarıyla ki beni en çok cezbeden tarafı bu. Senelerce 1920*1080 kullanımdan 2560*1600'e geçince çok hoşuma gidecek diye düşünüyorum. İşin tam olarak performans tarafında değil de birazda göze hitap eden tarafında olunca tercihim galiba Asus olacak benim. Kasa kalitesi, soğutma, sorunsuzluk konularında da Asus öndedir heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı