Asus ROG Strix GL703VM alınır mı?

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum fakat ısınma sorunu var diyorlar doğru mudur? Güncel oyunlarda kaç FPS alırım ve bununla benzer olup fiyatı düşük olan laptop önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda almayı düşündüğüm laptoplardan biriydi. Biraz fazla ısınıyor diye yazıyordu hem Türk hem yabancı forumlarda. Sonrasında bu linkteki videoyu gördükten sonra vazgeçtim. Bu laptopun en son çıkan 8. nesil işlemcili versiyonunun Technopat incelemesi de burada bakmak isterseniz.
Videodaki laptop farklı bir laptop üst segment ve daha küçük bir ekrana sahip. Bu modelde ısınıyordur ancak zaten çoğu laptop ısınıyor. Alıp kullanın aşırı ısınırsa iade hakkınızı kullanıp iade edersiniz. Fiyatı biraz arttırabilirseniz Dell G5 alabilirsiniz yada o fiyata yakın Monster laptop alınabilir.

Monster almayı düşünüyorum fakat stokta yok ayrıca bu laptopta w10 home, 16 GB Ram ve 1TB HDD ile geliyor, Monster'da ise i7-8750H'dan başka bişey yok. Sizce buna değer mi ?

Monster almayı düşünüyorum fakat stokta yok ayrıca bu laptopta w10 home, 16 GB Ram ve 1TB HDD ile geliyor, Monster'da ise i7-8750H'dan başka bişey yok. Sizce buna değer mi ?
Fiyatları baya pahalanmış maalesef ben hala fiyatların bayram öncesi fiyatlarda sanıyordum ek RAM ve HDD takınca 8 bine toplanmış oluyordu. Size kalmış orası W10 çok da önemli değil kendiniz 10-20 liraya lisanslı W10 alabilirsiniz.

Fiyatları baya pahalanmış maalesef ben hala fiyatların bayram öncesi fiyatlarda sanıyordum ek RAM ve HDD takınca 8 bine toplanmış oluyordu. Size kalmış orası W10 çok da önemli değil kendiniz 10-20 liraya lisanslı W10 alabilirsiniz.
Yani diyorsun ki Monster'ı seç fakat bazı kullanıcılar önermiyor sebebini biliyor musun ?

Yani diyorsun ki Monster'ı seç fakat bazı kullanıcılar önermiyor sebebini biliyor musun ?
Bazı modellerde yaşanan kronik sorunları mevcut. Eskiden kasa malzemelerini hiç beğenmiyorlardı şuan ki serilerinde biraz daha iyi sanırım. Dell G5 alırdım ben onun yerine bütçe varsa yada olmadı ASUS. Monster' de alınır ancak HDD ve Ram takviye edince fiyatı uçuyor baya.

Bazı modellerde yaşanan kronik sorunları mevcut. Eskiden kasa malzemelerini hiç beğenmiyorlardı şuan ki serilerinde biraz daha iyi sanırım. Dell G5 alırdım ben onun yerine bütçe varsa yada olmadı ASUS. Monster' de alınır ancak HDD ve Ram takviye edince fiyatı uçuyor baya.
Bütçemi çok aşıyor, Asus için zor ikna ettim ama monster alacağım sanırım.

Bütçemi çok aşıyor, Asus için zor ikna ettim ama monster alacağım sanırım.
İyi araştırmanızı öneririm. 1060' lı ilk iki modeli alanlar çok bu sitede olsun başka sitede olsun görüşlerini ve fikirlerini paylaşıyorlar incelemeni öneririm sonuçta az para değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı