Monster T5 V18.1 vs. Asus ROG Strix GL703VM

mustafa43

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Monster Tulpar T5 V18.1 modelini almayı düşünüyordum ama Hepsiburada sitesinde gezinirken şu ilanı gördüm ve çok arada kaldım biraz fazla ısınıyor deniliyor yorumlarda ama fanı turbo modunda kullanmak ya da soğutucu almak sorun değil beni düşündüren işlemcinin 7. Nesil olması.
Acaba mühendislik programlarında çok fazla fark görür müyüm? Monster alırsam ekstra 8 GB RAM ve HDD almam biraz sıkıntılı olur ve Asus modelinde büyük ekran olması beni cezbetti gibi ama yine de kararsızım.
Sizce performans olarak çok bir fark olur mu? Hangi ürünü almalıyım? Asus almaya karar verirsem kaçırmamak için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Maalesef bu ürünü kart limiti yüzünden alamıyorum kaçırmak istemiyordum ama Denizbank kart limitini 6400 TL'den yukarıya çıkarmıyor. Peşin alamıyorum 3 taksit olarak alabilirim o yüzden 1050 ti ürünlere yönelip bugün içinde almaya çalışıcam. Aklımda Dell Gaming 7577 modeli var. Peşin fiyata 3 taksit yapabilen ya da taksitli fiyatı 6400 TL'yi geçmeyen başka tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı