ASUS ROG STRIX GO 2.4 7.1 vs SteelSeries Arctis 1

Bütçe
3000

Makenzies

Yoctopat
Merhaba. 3 bin TL bütçe var kablosuz kulaklık arıyorum. 2 ürün arasında kaldım. Laptopum ASUS ROG o yüzden ROG serisine biraz sıcak bakıyorum ama laptopun Type-C girişine monitörün DisplayPort kablosu bağlı o yüzden ROG alırsam sorun yaşayacak gibiyim. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? ROG Type-C dışında bir bağlantısı var mı Bluetooth gibi?

Merhaba. 3 bin TL bütçe var kablosuz kulaklık arıyorum. 2 ürün arasında kaldım. Laptopum ASUS ROG o yüzden ROG serisine biraz sıcak bakıyorum ama laptopun Type-C girişine monitörün DisplayPort kablosu bağlı o yüzden ROG alırsam sorun yaşayacak gibiyim. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? ROG Type-C dışında bir bağlantısı var mı Bluetooth gibi?

ASUS ROG GO 2.4 de Type-C ile bağlamanıza gerek yok kutunun içinden Type-C'den type a ya dönüştürücü çıkıyor.

Önerir misiniz peki daha önce TUF serisinin kulaklığını kullanmıştım 2 yılın ardından tek tarafından ses gelmemeye başlamıştı.

Vallahi rahatlık açısından güzel bir kulaklık kalite olarak da ortalamanın üstünde Cloud 2'den iyi bence.

Asus rog olmasına aldanmayın hocam, en giriş seviyesi kulaklıklardan biriymiş. Bende ilk başta bu modeli düşünüyordum itopya'da 2'de 1 fiyatı yükselip indirme giriyor. ROG olması sizi aldatmasın şahane bir kulaklık değil hele cloud 2'nin yanından geçemez. Fakat indirimdeki fiyatına göre yine de alınabilir bir seviyede. Ben kablosuz olarak hem daha uygun hem de beklentilerimi karşılayan jbl 520bt modeline yöneldim. Artis 1 hakkında bir bilgim yok.

ASUS ROG olmasına aldanmayın hocam, en giriş seviyesi kulaklıklardan biriymiş. Bende ilk başta bu modeli düşünüyordum İtopya'da 2'de 1 fiyatı yükselip indirme giriyor. ROG olması sizi aldatmasın şahane bir kulaklık değil hele Cloud 2'nin yanından geçemez. Fakat indirimdeki fiyatına göre yine de alınabilir bir seviyede. Ben kablosuz olarak hem daha uygun hem de beklentilerimi karşılayan JBL 520BT modeline yöneldim. Artis 1 hakkında bir bilgim yok.

Yorumunuz için teşekkürler.

ASUS ROG olmasına aldanmayın hocam, en giriş seviyesi kulaklıklardan biriymiş. Bende ilk başta bu modeli düşünüyordum İtopya'da 2'de 1 fiyatı yükselip indirme giriyor. ROG olması sizi aldatmasın şahane bir kulaklık değil hele Cloud 2'nin yanından geçemez. Fakat indirimdeki fiyatına göre yine de alınabilir bir seviyede. Ben kablosuz olarak hem daha uygun hem de beklentilerimi karşılayan JBL 520BT modeline yöneldim. Artis 1 hakkında bir bilgim yok.

Cloud 2'yi kullandınız mı ROG STRIX 2.4'u kullandınız mı bir de JBL markası çok dandik plastik mal üretiyor hele BT modelleri berbat ötesi konforu sıfır öyle kalite arıyorsanız Senheiser, Anker, Beats, skullcandy falan bakmanız gerekir ama bu kulaklıklar tamamen müzik için arkadaş sanırım kablosuz oyuncu kulaklığı demiş BT serisi oyunculuk için uygun değil. Bu arada bahsettiğim tüm markaları kullandım ve sattım ona göre yorum yapıyorum.

evet dediğiniz modelleri kullandım ve fikrimi belirttim. JBL dediğiniz gibi plastik ürün üretiyor olabilir fakat rog kulaklığın kafaya ayarlanma kısmı da dandik bir plastik. Forumlarda aratırsanız birkaç kişinin kulaklığı ilk kullanımlarda bahsettiğim yerden çatladığını belirtmişler. JBL en azından ucuz ama dediğiniz gibi arkadaş oyun için istiyorsa yanlış bir tercih olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı