GTX 1660 Ti ASUS ROG STRIX soğutması nasıl?

Bizim arkadaşlar öneriyordu diye atmıştım. Bilgilendirme için sağolun. Sorun 1660S modelde de var mı ? Bizim bir arkadaş onu almayı düşünüyor da 😀
RTX 2060 Super almayı düşündüğüm zamanlar bende ucuz diye hemen atlamıştım ama araştırınca sorunlu olduğunu gördüm. Açıkçası gözden nasıl kaçırıldığına anlam veremediğim bu basit sorun Gigabyte ekran kartlarına olan güvenimi sarstı. Şahsen giriş seviyesinde Gigabyte ekran kartı tercih etmezdim. 3 yıldır GTX 1060'da kullandığımız için Galax markasını tercih ederdim. Birde Palit önerebilirim.

RTX 2060 Super almayı düşündüğüm zamanlar bende ucuz diye hemen atlamıştım ama araştırınca sorunlu olduğunu gördüm. Açıkçası gözden nasıl kaçırıldığına anlam veremediğim bu basit sorun Gigabyte ekran kartlarına olan güvenimi sarstı. Şahsen giriş seviyesinde Gigabyte ekran kartı tercih etmezdim. 3 yıldır GTX 1060'da kullandığımız için Galax markasını tercih ederdim. Birde Palit önerebilirim.
Palit veya Ventus RTX 2060/2060S düşünüyorum, ama bana biraz fazla gelir bence RTX 2060 veya 2060S, ama geleceğe de oldukça dönük olur.

Palit veya Ventus RTX 2060/2060S düşünüyorum, ama bana biraz fazla gelir bence RTX 2060 veya 2060S, ama geleceğe de oldukça dönük olur.
Bende 2060S almayı düşünüyordum ama Eylül ayı gibi RTX 3000 serisi ve Ray Tracing teknolojili AMD ekran kartlarının çıkacağını düşününce beklemeye karar verdim. Bence 1660 Super senin için en ideal seçenek. Eylül ayında yepyeni teknolojiler gelecek iken artık eski sayılabilecek seriden ekran kartı almak çokta doğru bir karar olmayabilir. Alırım, ilerde satarım dersen düşünülebilir tabi ki. Malum ülkemizde ikinci elin değeri pek düşmüyor.

Bende 2060S almayı düşünüyordum ama Eylül ayı gibi RTX 3000 serisi ve Ray Tracing teknolojili AMD ekran kartlarının çıkacağını düşününce beklemeye karar verdim. Bence 1660 Super senin için en ideal seçenek. Eylül ayında yepyeni teknolojiler gelecek iken artık eski sayılabilecek seriden ekran kartı almak çokta doğru bir karar olmayabilir. Alırım, ilerde satarım dersen düşünülebilir tabi ki. Malum ülkemizde ikinci elin değeri pek düşmüyor.
Zaten sistemi ömürlük almayı planlıyorum. Toplayacağım ilk sistem olacak bu, evet eskiden 1 ay süreliğine ortalama bir sistem kullanmıştım ama RX 570 beni mutlu etmemişti. Şimdi öyle bir sistem almak istiyorum ki ömürlük olsun. RTX 3060 falan çok pahalı olacaktır, hem bekleyemem de, yakın zamanda sistemi almak istiyorum artık.

Bunu alın. ASUS ROG modellerin soğutması gayet başarılıdır. GTX 1660 Super, bir Overclock ile GTX 1660Ti gücüne geliyor hatta geçiyor.

Bunu alın. ASUS ROG modellerin soğutması gayet başarılıdır. GTX 1660 Super, bir Overclock ile GTX 1660Ti gücüne geliyor hatta geçiyor.
RTX 2060 veya 2060S düşünüyorum şimdilik, bana fazla gelir mi gelmez mi hala emin değilim.

RTX ON/Ultra için en düşük NVIDIA GeForce RTX 2070 Super öneriyoruz. RTX 2060 Super alabilirsiniz. Gayet iyidir.
RTX özelliğini destekleyen oyunları oynamıyorum ki ben :D. RTX 2070S evet bu işlere daha yatkın. RTX 2060 alırsam en fazla 1 saatliğine RTX haritalarda dolaşırım o kadar. Ekran kartının 2015 ve öncesi oyunları Ultra'da 60 FPS sabit oynatması yeterli benim için. Zaten açık dünya oyunları oynuyorum. Belki Just Cause 4 denerim, JC4'ün de RTX desteği bulunmuyor galiba. Tabii sistem alırsam bitireceğim topu topuna 2 oyun var, bunlar Witcher 3, Call of Duty: Modern Warfare 2019. Witcher 3'ü ellemeyebilirim bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı