GTX 1660 Ti ASUS ROG STRIX soğutması nasıl?

Alacaksanız da 1660 Ti almayin değmez o karta. 1660S daha yeni bir kart ve arada 3 4 FPS bir fark olmasına rağmen daha ucuza satılıyor. Premium bir kart kullanacağim diyorsanız MSI Gaming X 1660S alın geçin.
Yani bütçeyi zorlarsam Ventus RTX 2060 veya 2060S alabiliyorum, ama Ventus serisi çok ısınıyor deniyor.

Keşke iade etmeseydiniz. 72-73 Derece çok çok normal bir değer. Hatta RTX 2060 Super için çok iyi değerler. 1660 Ti'ın 60 derece olmasının sebebi o kadar güçlü bir GPU olmaması. RTX 2060 Super neredeyse 30 FPS fark atıyor. Aralarında ciddi bir fark var.

Boşta 52-53 derecede çalışıyordu kart. Benim havalar bu kadar sıcak değilken 1660 Ti ile yükte aldığım sıcaklık 53 dereceydi zaten. Evet 73 baktığınızda normal bir değer, sıcaklık farkının da daha güçlü bir kart için yüksek olması normal ama benim izlediğim testlerde (Technopat'ın şu testinde mesela) fan ayarı yapmadan 65-66 derecede çalışıyordu bu kart. Benim 4 tane Noctua fan takılı, yeterince havadar olan kasamda bundan 3-4 derece daha serin çalışır, yaz sıcağında 62 dereceleri görürüm diyordum. Beklediğimden 10 derece sıcak çalıştı yani, bu hayal kırıklığı yüzünden iade ettim zaten. Bendeki kusurluydu belki de bilmiyorum.

RTX 2060 ben mi göremedim? Hep 3000-3100 TL civarlarında dolaşıyor.
Link olarak atayım 😀

Yanlız depopark satıcısını bilmiyorum. 2TL pahalıya Teknobiyotik satıcısı daha iyi olur.

Önü mesh deniliyor kasa için ama tek fan ile geliyor. O fiyata Dark Guardian öneririm ben 4 fanlı ve mesh bir kasa.
Öne iki tane Arctic P14 alacağım, Dark Guardian kasaların tasarımını sevmiyorum.
Link olarak atayım 😀
Evet, GTX 1660Ti ile aynı fiyatta :D.

Link olarak atayım 😀

Yanlız depopark satıcısını bilmiyorum. 2TL pahalıya Teknobiyotik satıcısı daha iyi olur.
İkidir denk geliyorum bu sorunlu modeller öneriliyor. Gigabyte Windforce modellerinin 2060 ve 2060S olanlarında kronik fan sesi sıkıntısı var. Almayı düşünürsen iyi araştır.

İkidir denk geliyorum bu sorunlu modeller öneriliyor. Gigabyte Windforce modellerinin 2060 ve 2060S olanlarında kronik fan sesi sıkıntısı var. Almayı düşünürsen iyi araştır.

Fan sesi sıkıntısı var ise sesten deliririm ben. Fanın sessiz olması çok önemli benim için.

Bizim arkadaşlar öneriyordu diye atmıştım. Bilgilendirme için sağolun. Sorun 1660S modelde de var mı ? Bizim bir arkadaş onu almayı düşünüyor da 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı