ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti Güç Bağlantısı

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti ekran kartını satın aldım buna uygun hangi PSU almalıyım ve 8 pin girişi ile alakalı şeyler okudum. Bu kabloyu nereye bağlamam gerekir? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Anakartım H110M4-C2H
Aldığım kart ise;

Ciddi bilgi sahibi olanlar yazsın arkadaşlar kafa karışıklığı istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Güç kaynağınızı belirtmemişsiniz fakat büyük ihtimal 8 pin güç çıkışı vardır. Bu 6+2 şeklinde de olabiliyor. Güç kaynağından gelen bu 8 pin çıkışını ekran kartına takıyorsunuz, bu kadar.

E3B3505E-1B8E-43E6-AF87-371BBF9ADE6C.jpeg

Selam. Güç kaynağınızı belirtmemişsiniz fakat büyük ihtimal 8 pin güç çıkışı vardır. Bu 6+2 şeklinde de olabiliyor. Güç kaynağından gelen bu 8 pin çıkışını ekran kartına takıyorsunuz, bu kadar.

Eki Görüntüle 446605
PSU önerisi istiyor galiba.

Eki Görüntüle 446605

Fsp

Eki Görüntüle 446605

Psu marka modeli bu Fsp300-50hmn bana lazım olan şey bu psu ile aynı gücü yüksek ve 8xpin li olanı lazım. Marka açısından ne önerirsiniz.
PSU önerisi istiyor galiba.

Teşekkürler peki bu psu larda ssd içinde ekstra baglantı kablosu var mıdır. Hem ssd hemde hdd kullanmayı düşünüyorum.

Fsp

Psu marka modeli bu Fsp300-50hmn bana lazım olan şey bu psu ile aynı gücü yüksek ve 8xpin li olanı lazım. Marka açısından ne önerirsiniz.

Teşekkürler peki bu psu larda ssd içinde ekstra baglantı kablosu var mıdır. Hem ssd hemde hdd kullanmayı düşünüyorum.
AHBC olanda 6 tane SATA güç kablosu gösteriyor, diğerinde de 11 tane.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı