Asus ROG STRIX RX 570 4GB OC 256Bit GDDR5 Alınır mı?

Sonradan keşke bunu alsaydım demek istemiyorum ya en az 2-3 sene idare etsin istiyorum
2-3 Yıl rahatlıkla idare edersiniz, Eğer Grafik takıntınız olsaydı 1-1.5 yıl giderdi.

Peki 8 GB 570 ile 580 4 GB sıfırı aynı birbirine yakın ise ne yapmalıyım ?
Hocam GTX 1050 Tİ, RX 570'den daha güçsüz bir karttır o yüzden almanızı önermiyorum. RX 580 4 GB almanız daha iyi olacaktır şahsen ben öyle alırdım.

RX 570 8GB Vram modelini almanızı önermem, 8GB işleyecek kadar güçlü değil, RX 570 4GB alın ya da RX 580 8GB
Birbirine yakınsa öyle yapıyım o zaman fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok şuan da
Birbirine yakın değil RX 570, GTX 1060 ile kafa kafaya bir kart. 1050Ti yanında daha güçsüz kalacaktır.

RX 570 8GB Vram modelini almanızı önermem, 8GB işleyecek kadar güçlü değil, RX 570 4GB alın ya da RX 580 8GB
Beklemek zorunda kalacağım 8 GB 580 tercih edersem eğer. Ama ikinci el olanı alırsam yukarı da testlerini attım bir göz atar mısın ?

Birbirine yakın değil RX 570, GTX 1060 ile kafa kafaya bir kart. 1050Ti yanında daha güçsüz kalacaktır.
2. el alırsam 580 8 GB ile sistemimi tamamlayabilirim. Ama sıfır alırsam beklemek zorunda kalacağım.

Sıcaklık iyi gözüküyor, garantisi ve faturası mevcut mu? Birde mining için bu kartlara BIOS atılıyor. BIOS’unu kontrol edin
BİOS'u kontrol etmeyi bilmiyorum. 1 yıl tetra bilişim garantili faturası da vardır. Kutu vs her şeyi var. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Beraber gidebiliriz almaya. Çünkü orada bir sürü model var 1060 tan tutun 1080 'e kadar belki farklı bir ekran kartına gözümüz çarpar ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı