Asus ROG STRIX RX 570 4GB OC 256Bit GDDR5 Alınır mı?

BİOS'u kontrol etmeyi bilmiyorum. 1 yıl tetra bilişim garantili faturası da vardır. Kutu vs her şeyi var. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Beraber gidebiliriz almaya. Çünkü orada bir sürü model var 1060 tan tutun 1080 'e kadar belki farklı bir ekran kartına gözümüz çarpar ?
İstanbulda oturuyorum ama şu an tatildeyim, nette bir sürü video var bu konu hakkında bakabilirsiniz, satıcıyada sorun, garantisi ve faturası mevcutsa bence alınabilir. Benim kartımda ikinci el

Yani bu testler 580 için olumlu testler değil mi ? Zaten mining olsa bile bios değişmemişse ne gibi bi tehlikesi olabilir ki ? Çoğu arkadaşım mining ürünleri kullanıyorlar.
Mining yapılmış bir kart illaki sorum verecek diye bir şey yok zaten, alıp sorunsuz uzun sürede kullanabilirsin. BIOS olayına gelirsek, GPU’nun tüm varsıyalan değerlerini değiştirip kartın mining için çalışmasını sağlıyorlar bu yüzden hem daha çok ısınır hem daha çok güç çeker.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı