Yani anlamadığım bir şekilde deliler gibi ısınıyor. Undervolt ayarları hazır, Radeon Software üzerinden yapıyorum fakat voltajı 950'ye kadar indirmeme rağmen geçersiz sayıp RDR oynarken 144W güç çekiyor. Nefret ettim bu karttan. "ROG serisi bu, ısınmaz" demeyin rica ediyorum.
Alternatif bir öneri sunarsanız sevinirim. Kart fiyatları zaten malum satıp üstüne bir şey alma imkanım yok.
Kasa ne alemde? Fan dizilimi, RPM ayarları, işlemci fanının durumu ve sıcaklığı, hava girişlerini hali vb. ben önü kapalı kasada 60 derecede oynuyorum, kartın soğutmasından bağımsız olarak bunlar da önemli.
1300 hız. Sharkoon Pure Steel kasa sahibiyim. Ya ben voltajı 950 yapıp kartı sınadım, program ile sınadığım zaman ısı en fazla 67 dereceyi bulmuştu. Ne hikmetse oyunlara girince 144W güç çekip 86 dereceyi görüyor.
Kasa ne alemde? Fan dizilimi, RPM ayarları, işlemci fanının durumu ve sıcaklığı, hava girişlerini hali vb. ben önü kapalı kasada 60 derecede oynuyorum, kartın soğutmasından bağımsız olarak bunlar da önemli.