Kart indirime girmiş alınır mı? Kullanan, bilen tecrübesini paylaşırsa sevinirim. İyi günler herkese. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070 Super' e rakip bir kart ancak bazı sorunları olduğu söyleniyor. Size tavsiyem onun yerine RTX 2060 almanız olacaktır.Kart indirime girmiş alınır mı? Kullanan, bilen tecrübesini paylaşırsa sevinirim. İyi günler herkese. Teşekkürler.
Ne gibi sorunları varmış?RTX 2070 Super' e rakip bir kart ancak bazı sorunları olduğu söyleniyor. Size tavsiyem onun yerine RTX 2060 almanız olacaktır.
Konu açılmıştı Watmann sorunları ve yazılımsal hatalar. Ben de RX570 istiyordum fakat geri 1050Tİ aldım. Hala da aynı sorunlar varmış.Ne gibi sorunları varmış?
Hocam teknoloji şans işidir ama biz işimizi sağlam yapalım hocam. NVIDIA tarafından alın hocam. Size tavsiyem budur hocam.Değerli cevaplarınız için teşekkürler. Şu an 3300 TL fiyatı 3 yıl garanti var. İkilemde kaldım.
Bende MSI RTX 2060 SÜPER almaya karar verdim. Sağolun yardımlarınız icinHocam teknoloji şans işidir ama biz işimizi sağlam yapalım hocam. NVIDIA tarafından alın hocam. Size tavsiyem budur hocam.
Süper olanını alacağım hocam. Uğraşmamak adına. Teşekkürler yardımınız için.Onun yerine Sapphire RX 5700XT Nitro+ veya RTX 2060 alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.