Asus ROG Strix RX 580 Overclock Yapma

canerky.art

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
AMD Radeon Setting uygulamasından overlock yapmak istiyorum fakat çekirdek hızlarını kaç yapmalıyım bilemiyorum. Aynı model kullanıp overlock yapan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi?

Cekirdek hizlarini kendini bulmalisiniz. Bir oyunu acip 100 veya 120mhz arttirarak stabil bir sicaklikta alabileceginiz en yuksek degere getirmelisiniz. Ayrica overclock yapmaniza gerek yok zaten kart fazlasiyla guclu. Undervolt yapmaniz daha mantikli olur.

Aynı kart bende de var. Yalnız +30 MHZ'den sonra stabil olmuyor. Drop yaşıyorum. Ekranda yeşil pikseller beliriyor. Haberin olsun. Kendi gücü yeterince iyi zaten. O şekilde kullanabilirsin.

1600 MHz üzerini göremeyeceğin kesin gibi. Sınır olarak bu frekansı ele al. Bu frekansı aşabilsen bile 1.3 üzeri voltaj isteyecektir. Bu da ekstradan güç ve sıcaklık demek. Kartına güveniyorsan yapabilirsin.

Karttan memnunum fakat Ultra ayarlar için pek tavsiye etmiyorum. Yüksek ayarlarda hiç bir sorun yok. Ama Ultra'da FPS sorunları yaşıyorum. Gerçi oyuna göre değişir bu durum.
Bende konuyu bal ile kesiyorum kusura bakmayın. 11.11'de sipariş ettim daha gelmedi RX 580 Strix kartım. Bende Dual RX 580 vardı sırf soğutması için satıp Strix modeli aldım. Isı değerleri nasıl kartın?
OC olayına gelince. İnternette bir test videosunda adam OC ile stok hali karşılaştırıyor. GTA V'te ultra da 15FPS fark ediyordu sıcaklık olarak da 9 derece artıyordu. Buyrun test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende konuyu bal ile kesiyorum kusura bakmayın. 11.11'de sipariş ettim daha gelmedi RX 580 Strix kartım. Bende Dual RX 580 vardı sırf soğutması için satıp Strix modeli aldım. Isı değerleri nasıl kartın?
OC olayına gelince. İnternette bir test videosunda adam OC ile stok hali karşılaştırıyor. GTA V'te ultra da 15FPS fark ediyordu sıcaklık olarak da 9 derece artıyordu. Buyrun test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer kartlara göre daha serin bir kart. Kasanın hava kanalları iyiyse serin çalışıyor. Sıkıntı yaşatmayacak bir karttır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı