ASUS ROG Strix RX 580 vs. MSI RX 580

Bende onu almak istiyordum aslında ama hem aralarında 50 dolar gibi bir fark var hemde msi da kampanya var alırsan sana ''Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins ve Strange Brigade '' oyunlarını hediye ediyorlar.
Şahsen ben hiçbirini oynamıyorum en az 2 sini oynuyorsan tercih edebilirsin, MSI'ın servisi kötü.

amazon.com.tr açıldı. Bu indirimi bize niye uygulamıyorlar?
İndirim vatan computer da da mevcut ayrıyetten ben us hesabı kullanıyorum.
Maksimum 4 fps oynar.
amazon.com.tr açıldı. Bu indirimi bize niye uygulamıyorlar?
Şahsen ben hiçbirini oynamıyorum en az 2 sini oynuyorsan tercih edebilirsin, MSI'ın servisi kötü.
Olmaz ama ben GTX 1060 veya RX 580 seviyesinde bir kartta bulunmasını isterdim. Strix ile aralarında hissedilir bir performans farkı olmayacaktır.
2-3 fps oynarsa oynar
Hangi oyunlar hediye ediliyor?

Fiyat güzel, alabilirsiniz. Performans kaybı olacağını sanmıyorum. İkisi de aynı GPU günün sonunda.
Arkadaşlar sizce bu mu yoksa msi mı? https://www.amazon.com/Sapphire-112...06ZZ6FMF8/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Amazon.com: Advanced Micro Devices: Radeon Graphics Cards burdaki rx 580'lerden birini alacağım, sebebi ile hangisi acaba arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Asus RX 580 modelini kullanıyorum yük altında max 62 dereceyi gördüm ama kasamdaki soğutma gayet iyi durumda.Ekran kartının üzerinde 3 fan olması hep sessiz hemde ısıyı aniden düşürmesini sağlıyor. Ben memnunum tavsiyede ederim :)

Ben Asus RX 580 modelini kullanıyorum yük altında max 62 dereceyi gördüm ama kasamdaki soğutma gayet iyi durumda.Ekran kartının üzerinde 3 fan olması hep sessiz hemde ısıyı aniden düşürmesini sağlıyor. Ben memnunum tavsiyede ederim :)
Merhaba, kullandığınız kasanın marka ve modelini öğrenebilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı