Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

Hocam dediğim gibi üst kısmı metal malzeme, alt kısmı plastik fakat altına dokunmayacaksınız zaten. PCB kalitelisi ROG azoth ile (bir dönem kullanmıştım çok iyiydi) aynı birebir. Yani malzeme kalitesi çok sağlam scope II 96'nın. 3400 gibi bir fiyata geliyor şu anda ve Custom klavyelerde toplasan bu fiyata gelir. En azından marka adı var ASUS ROG.

Evet var. Lol oynuyorsan Q,W,E,R ye koy blue switchi takır takır oyna :D. İstediğin tuşu tek tek değiştirebilirsin.
Asus roh azothda kullanmış biri olarak sormak istiyorum hangisi tercihiniz scopemı azothmu

Azoth ile scope 2 96 farki nedir TKL ve 96 boyut olarak değil daha detay olarak bildiğim kadarıyla malzeme kalitesi aynı switchler snow zaten scope 2 de iyi bir klavye.

Farkı bend
Azoth ile scope 2 96 farki nedir TKL ve 96 boyut olarak değil daha detay olarak bildiğim kadarıyla malzeme kalitesi aynı switchler snow zaten scope 2 de iyi bir klavye.
Bende anlamadım birsi tkl diğer 96 formunda bir klavye.. Önemli olan switch desteği .. redmi yoksa snow mu ? Bu tamamen kullanıcının zevkine kalmış bence..

Farkı bend.

Bende anlamadım birsi TKL diğer 96 formunda bir klavye. Önemli olan switch desteği. Redmi yoksa snow mu? Bu tamamen kullanıcının zevkine kalmış bence.

Snow gerçekten iyi bir switch scope 2 96 var bende bayağı memnunum fiyat olarak da bana 3400'e geldi malzeme kalitesi ve PCB falan da azothla aynı hotswap ta var daha ne olsun.

Snow gerçekten iyi bir switch scope 2 96 var bende bayağı memnunum fiyat olarak da bana 3400'e geldi malzeme kalitesi ve PCB falan da azothla aynı hotswap ta var daha ne olsun.
Asus rog azoth beyazda bence aynı switch ıkısnden birtanesini alacağım ama karasızım ?

Ben 1 ay önce bu klavyeyi aldım, oldukça da memnunum. Geri ödeme kampanyasına başvurdum, 2 hafta önce onaylandı ancak geri ödeme hesabıma hala yatırılmadı, bilgisi/tecrübesi olan var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı