Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

Aynen bende ondan dedim sağ Shift ile sol sihfti yer değiştirseler olay çözülecek aslındada neyse klavyeden eminiz zaten yazılım kısmına bakacağız artık çözeceğiz kronik sorunu olmasın yeter.

Hocam benim klavye geldi 1-2gündür kullanıyorum klavye gerçekten her yönüyle çok sevdim hotswap olması ömürlük yapıyor gibi bir şey tuş basımı harika yay vs gibi ses yok 96 boyut olması ayrıca hoşuma gitti masada daha az yer kapladı tam oldu yazılım ise ben RGB ayarlarını 1'den 6 ya kadar ayarladım FN ile değiştiriyorum bir de tüm güncellemelerini yaptım sonra ne var ne yoksa sildim uygulamasını tam istediğim gibi oldu sorun yok ama yazılımı dedikleri kadar varmış bazen kasıyor geç açıyor bir de gerekli gereksiz bir sürü program yanında yükledi bende hepsini sildim gerçi hiç problem değil artık XPG yazılımını görseniz asustakine hayran kalırsınız o kadar diyorum o yüzden sorun yaşamadım ben direkt çözdüm her şeyini.

Bu arada bu klavyeyi bana burada öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tam aradığım gibi bir klavye çıktı gerçekten şu an yazı yazarken bile zevk alıyorum klavyeden :D bir sefer alırım bir daha klavye ile uğraşmak istemem diyen bir adama göre tam bu klavyeyi bende öneriyorum.
3 farklı bağlantı modu ve hotswap falan derken gerçekten ömürlük bir ürün.
Hocam sarj sevıyesını nası kontrol edıyoruz geldı bana da

Aynen bende ondan dedim sağ Shift ile sol sihfti yer değiştirseler olay çözülecek aslındada neyse klavyeden eminiz zaten yazılım kısmına bakacağız artık çözeceğiz kronik sorunu olmasın yeter.

Hocam benim klavye geldi 1-2gündür kullanıyorum klavye gerçekten her yönüyle çok sevdim hotswap olması ömürlük yapıyor gibi bir şey tuş basımı harika yay vs gibi ses yok 96 boyut olması ayrıca hoşuma gitti masada daha az yer kapladı tam oldu yazılım ise ben RGB ayarlarını 1'den 6 ya kadar ayarladım FN ile değiştiriyorum bir de tüm güncellemelerini yaptım sonra ne var ne yoksa sildim uygulamasını tam istediğim gibi oldu sorun yok ama yazılımı dedikleri kadar varmış bazen kasıyor geç açıyor bir de gerekli gereksiz bir sürü program yanında yükledi bende hepsini sildim gerçi hiç problem değil artık XPG yazılımını görseniz asustakine hayran kalırsınız o kadar diyorum o yüzden sorun yaşamadım ben direkt çözdüm her şeyini.

Bu arada bu klavyeyi bana burada öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tam aradığım gibi bir klavye çıktı gerçekten şu an yazı yazarken bile zevk alıyorum klavyeden :D bir sefer alırım bir daha klavye ile uğraşmak istemem diyen bir adama göre tam bu klavyeyi bende öneriyorum.
3 farklı bağlantı modu ve hotswap falan derken gerçekten ömürlük bir ürün.
Beğenmenize sevindim. Cumaya kadar kalsaydı bende alacaktım ama şanssızlık :). Hot swap olması çok iyi. Ben scope ii kabloluyu alalı 1 ay oldu ve şu anda N tuşu 2-3 kere basıyor. Bir sürü klavye alıp sattım kullandım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Umarım garanti sorunumu hemen çözer.

Beğenmenize sevindim. Cumaya kadar kalsaydı bende alacaktım ama şanssızlık :). Hot swap olması çok iyi. Ben scope II kabloluyu alalı 1 ay oldu ve şu anda n tuşu 2-3 kere basıyor. Bir sürü klavye alıp sattım kullandım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Umarım garanti sorunumu hemen çözer.

Hocam elektronik işi şans işi derler bence cozerler bundan önce F/P diye herkesin hemen hemen övdüğü XPG Summoner red switch almıştım 3 ay sonra tuşları bildiğiniz kendi kendine deli gibi basıyordu PC'yi kitliyordu adeta zar zor iade edip kurtulmuştum üstelik yazılım kısmına dokunmamistim bile.

Beğenmenize sevindim. Cumaya kadar kalsaydı bende alacaktım ama şanssızlık :). Hot swap olması çok iyi. Ben scope II kabloluyu alalı 1 ay oldu ve şu anda N tuşu 2-3 kere basıyor. Bir sürü klavye alıp sattım kullandım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Umarım garanti sorunumu hemen çözer.

Sorununuz yüksek ihtimal yazılım kaynaklı, driver güncellemesi yaptınız mı?

Sorununuz yüksek ihtimal yazılım kaynaklı, driver güncellemesi yaptınız mı?
Yapmadım fakat pc ye geçeyim güncelleme var mı yok mu bakayım hocam. Gerekirse uygulamasını silerim yeterki yazılımsal olsun😅 ama sadece 1 tuşta böyle olması sıkıntı hocam. Bazen normal basıyor bazen 3 kere basıyor.

Yapmadım fakat PC'ye geçeyim güncelleme var mı yok mu bakayım hocam. Gerekirse uygulamasını silerim yeter ki yazılımsal olsun😅 ama sadece 1 tuşta böyle olması sıkıntı hocam. Bazen normal basıyor bazen 3 kere basıyor.

Duyduğum kadarıyla genelde böyle tarz hatalar switch kaynaklı oluyor deniyor ama tabii yazılımda olabilir hotswap bu konuda gerçekten çok iyi bir özellik her konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı