Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

Hocam sarj sevıyesını nası kontrol edıyoruz geldı bana da

Beğenmenize sevindim. Cumaya kadar kalsaydı bende alacaktım ama şanssızlık . Hot swap olması çok iyi. Ben scope ii kabloluyu alalı 1 ay oldu ve şu anda N tuşu 2-3 kere basıyor. Bir sürü klavye alıp sattım kullandım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Umarım garanti sorunumu hemen çözer.

Hocam elektronik işi şans işi derler bence cozerler bundan önce F/P diye herkesin hemen hemen övdüğü XPG Summoner red switch almıştım 3 ay sonra tuşları bildiğiniz kendi kendine deli gibi basıyordu PC'yi kitliyordu adeta zar zor iade edip kurtulmuştum üstelik yazılım kısmına dokunmamistim bile.

Sorununuz yüksek ihtimal yazılım kaynaklı, driver güncellemesi yaptınız mı?

Sorununuz yüksek ihtimal yazılım kaynaklı, driver güncellemesi yaptınız mı?
Yapmadım fakat pc ye geçeyim güncelleme var mı yok mu bakayım hocam. Gerekirse uygulamasını silerim yeterki yazılımsal olsun ama sadece 1 tuşta böyle olması sıkıntı hocam. Bazen normal basıyor bazen 3 kere basıyor.

Duyduğum kadarıyla genelde böyle tarz hatalar switch kaynaklı oluyor deniyor ama tabii yazılımda olabilir hotswap bu konuda gerçekten çok iyi bir özellik her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…