Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

Link var mıydı buna göre pbt keycaps için? Bir takım alıp yedeğe atayım.
Scope II 96 ile uyumlu mu bilmiyorum ama ISO ve ANSI düzen klavyeler ile uyumlu attığım link. Fotoğrafta öyle gözükmüyor ama ISO düzenle uyumlu olduğunu söylediler attığım mailde.
1724329294606.png

Çok darladım ama bu keycaps kalitesi nasildir tam oturur mu yerlerine
Scope II 96'nın dizilimi biraz garip enterin altındaki küçük shift tuşu oturur mu bilmiyorum onun dışında tam oturacağını düşünüyorum. PBT olduğu için kalitesi iyidir.
Scope II 96'nın dizilimi biraz garip enterin altındaki küçük shift tuşu oturur mu bilmiyorum onun dışında tam oturacağını düşünüyorum. PBT olduğu için kalitesi iyidir.
Bu arada keycapler büyük ihtimal ışık geçirmiyor alırken ona göre alın.

Son düzenleme:
Son 4 ayın en düşük fiyatı.
Ayrıca ürünü alınca promosyona katılırsanız ek 975 TL ödeme ile ürün size 3424 TL'ye gelmiş oluyor.
Ürün hakkında yorum yapmaya gerek yok, kablosuz, hotswap klavye.
Promosyon: Elektronik: ASUS okula dönüş geri ödeme kampanyası

Bunun ile arasında cok fark var mıdır bunu almayı düşünüyorum da.

Bunun ile arasında cok fark var mıdır bunu almayı düşünüyorum da.
Bilek desteğine kadar farklı. Üst kısım kabloluda plastik, kablosuzda metal, pcb si daha kaliteli ve ses sönüleme malzemeleri daha fazla diye biliyorum. Bilek desteği de kabloluda kauçuk (bendeki) kablosuzda suni deriymiş öyle diyorlar.

Bu arada keycapler büyük ihtimal ışık geçirmiyor alırken ona göre alın.
Sitedeki görsellere bakılırsa yanında farklı ebat enter ve shift tuşların da olduğu bir set daha var. Bu şekilde geliyorsa tamamen uyar gibi duruyor. Bu klavyenin enter tuşu da L şeklinde zaten görsellerdeki gibi, düz değil. Öte yandan bana da ışık geçirmiyor gibi geldi. İnşallah öyle değildir. Firmaya sormak lazım.

Sitedeki görsellere bakılırsa yanında farklı ebat enter ve shift tuşların da olduğu bir set daha var. Bu şekilde geliyorsa tamamen uyar gibi duruyor. Bu klavyenin enter tuşu da L şeklinde zaten görsellerdeki gibi, düz değil. Öte yandan bana da ışık geçirmiyor gibi geldi. İnşallah öyle değildir. Firmaya sormak lazım.
Mail atabilirsiniz hocam 1-1.5 gün içinde dönüyorlar.

Konuyu hortlatıyor gibi oldum ama kalvye gelince deneyimini aktarır mısın? Bende kablolu modeli var ve büyük ihtimalle bendekini satıp bunu alacağım. Ama almadan önce bi deneyimini bekliyorum hocam.
2-3 aydır kullanıyorum klavyeyi. Söyleyecek birşeyi yok klavye muazzam. Ofis amaçlı bile kullanılır hem baya sessiz hem yazımı çok konforlu. Bundan daha sessizi ancak mx keys olur. İkisi de var bende bunu aldıktan sonra mx keysi kaldırdım. Bu fiyata da muadili yok ama stok bitmiş..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı