ASUS ROG STRIX SCOPE II NX vs ASUS ROG Strix Scope II RX

Bütçe
4000

mrtchtshn

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
SHU
Merhabalar arkadaşlar. Mekanik klavye almak istiyorum ancak internette her klavye için bir alternatif sunulmuş durumda. İlk kez mekanik klavye alacağım. Dayanıklı ve kaliteli bir klavye almak istiyorum. Biraz araştırdım ve bu üç model arasında kaldım. Bu fiyat bandı (4000 TL) bile aslında benim için yüksek ancak mecburen bu fiyat bandına kadar çıktım. Hangisini tercih etmeliyim? Bu fiyat bandında bu üç klavyeden kesin olarak daha kaliteli bir öneriniz var mıdır ? Türkçe ve bilek dayama olmak kaydı ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen haftaya kadar 1000₺ para iade kampanyası vardı Asus klavyelerin. Şu an almak saçma geliyor. Hunstman gibi manyetik switch istiyorsan Wraith W75 bak.
Scope 2 RX ve Razer Huntsman modelinde oldugu gibi optik switch mi daha uzun ömürlü olur yoksa Scope 2 NX modelindeki switch mi hocam ? İyi bir performansla birlikte esas beklentim kaliteli ve uzun ömürlü olması. Wraith W75 arastirdigim kadariyla kaliteli bir klavye ancak bu tarz bir klavye kullanabilir miyim bilmiyorum. W75 modelin diger modellere göre avantajı nedir ?

Son düzenleme:
Bugün ben Scope II NX 96 Wireless klavye alayım diyordum ama kaplaması ABS olduğu için vazgeçtim. Neden bize PBT kaplaması gelmiyor anlamıyorum. Türkiye'ye hiçbir klavye mi PBT kaplama gelmiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı