Dostum klavyede o tus mor rengi veremiyor demek ki yani sorunlu tabi armoury crate uzerinden bir kontrol et istersen. Bende de olmustu tuf k3 kullanirkenMerhaba, D tuşu farklı renkte yanıyor. Örneğin tüm klavye şu an mor ama sadece D tuşu kırmızı şekilde yanıyor. Bunu nasıl çözerim?
Dostum klavyede o tus mor rengi veremiyor demek ki yani sorunlu tabii Armoury Crate uzerinden bir kontrol et istersen. Bende de olmustu TUF K3 kullanirken.
Klavyeyi sifirlayip bir denermisin ona gore garantiye verebilirsin cok sorun etmemistim ben.Tamamen kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, sarı renklerini verebiliyor bazı renkleri veremiyor. Klavye şu an tamamen mor orası kırmızı sadece. Garantiye mi göndermeliyim?
Klavyeyi sifirlayip bir dener misin ona gore garantiye verebilirsin cok sorun etmemistim ben.
Hocam sana kalmis bende birkaç tuş bu şekildeydi biraz kronikmis sanirim asus klavye kullananlarda forumlarda denk gelmistim aynı şikayetlere.Denedim şimdi hala aynı şekilde: U üzücü oldu bu durum. 2. el olarak almıştım ASUS ROG Delta ve klavyeyi 1 yıl üstü garantileri var 2500 liraya.
Hocam sana kalmis bende birkaç tuş bu şekildeydi biraz kronikmis sanirim ASUS klavye kullananlarda forumlarda denk gelmistim aynı şikayetlere.
Hocam sonuç ne garanti ne dedi?
Bende şu an ASUS ROG STRIX Scope RX klavyemde yaşıyorum bu sorunu garantiye göndermeli miyim?
Hocam sonuç ne garanti ne dedi?
Bende şu an ASUS ROG STRIX Scope RX klavyemde yaşıyorum bu sorunu garantiye göndermeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.