Elektronik ASUS ROG STRIX Scope RX Red Switch Klavye 1.699 TL

JeaLeusy

Megapat
Daha fazla  
Geçen sene 800 TL'idi. Bunun yerine 400 daha koyup ortalama 1200'e bilek destekli Deluxe versiyonunu alırım diyordum 😊

Aynen hocam bende o civarlarda bir fiyata almıştım. Ben Corsair K95'ten geçtim sonrasında fark ettim K95'in fiziki olarak ne kadar hantal olduğunu. ASUS claymoreye kadar gözü karartmıştım ki bu klavyeye denk geldim birkaç yerde claymoreyi deneyip pek etkilenmemiştim.

Bu arada ben klavyeyi överken klavyenin yazma hissiyatından falan bahsediyorum. Hani öyle oyunda 30 kill alıyordum bu klavyenin tepkileri sayesinde 50 oldu gibi bir şey değil. Bunun yanında ASUS Armoury Crate ile eşleşmesi tüm sistemin rengini tek programdan değiştirmek falan avantajlı.

Şu Switch'lerin kırmızı kırmızı duruşuna bile bitiyorum :D

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 76
Yazılımı dışında switch hissiyatı olarak kullandığım en iyi klavyeydi net olarak. Ama o yumuşak switchlere benim alışmam biraz zaman aldı, ve ses bende sorun olduğu için her ne kadar sessiz diye geçse de tok ve sağlam bir sesi var yazarken. Sesinden ve iğrenç yazılımından dolayı iade edip logitech G815’e geçtim. Tuşları soyulma yapmazsa gayet memnunum şimdilik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı