ASUS ROG STRIX ve STRIX Scar arasındaki fark nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yurt dışı kaynaklı Scar 4080 kutu açılışı mevcut bakabilirsiniz
Oyun amaçlı hocam çok oynar mıyım bilmiyorum ama elimde ki laptop artık öldürüyordu beni bende yeni bir laptop almaya karar verdim oynayacağım kesin oyun Football Manager bu arada 😂😂 biliyorum bunu 35 bin TL'lik laptopta da yapabilirdim ama bende şöyle bir takıntı var olmuşken en iyisi olsun mantığı hiç sevmiyorum bu huyumu ama yapacak bir şey yok.

Aynen hocam almışken en iyisini almak en mantıklısı kötü bir mal aldığın vakit 2 3 seneye isi bitiyor bende grafik tasarım için aldım sahsen oyun için masaüstü toplamak daha karlı olabilirdi ama laptopla oyun oynamak farklı bir hissiyat veriyor istediğin yere götürüp oynayabiliyorsun ve aldığın bilgisayar resmen bir canavar bana mısın demiyor şu an kullanıyorum oyun olsun grafik olsun hiç affetmiyor güle oynaya kullanabileceğinizi düşünüyorum bu arada size kısa bir bilgi vereyim bilgisayarı ilk aldığınız vakit Wi-Fi baglanmayacak lan ağı ile bağlanıp driverlarini kurmanız lazim ondan sonra bir sorunu kalmıyor.
 
kasa işi sıkıntı ya kablo kalabalığı tek bi yere bağlı kalma durumu falan kötü durum ben telefonu kabloyla bağlayıp öyle indirmeyi düşünüyorum driver’ı
 
Kasa işi sıkıntı ya kablo kalabalığı tek bir yere bağlı kalma durumu falan kötü durum ben telefonu kabloyla bağlayıp öyle indirmeyi düşünüyorum Driver'ı.

Oyle yapacaksın hocam ben kendi telefonumu kablo ile bağladım o şekilde internete girip driverları indirdim ASUS'un kendi sitesinde modele göre driverları var onları indirebilirsiniz.
 
Bulması zor değildir herhalde site içerisinde driverları.

Model seri numarası ve benzeri şeyleri soruyor hocam aldığınız sitede bunlar yazar zaten bulması kolay kurmasıda bir o kadar kolay oluyor.

Bulması zor değildir herhalde site içerisinde driverları.

Hocam sistem FreeDOS olarak geliyor ise ilk başta sürücüleri görmüyor bunun üzerine simdiden arastirma yapmanızı öneririm belki sizde bu sorun olmayabilir.
 
Zaten öncesinde Windows kurucam USB den format atıp ondan sonra kabloyla bağlayıp Ethernet driverı indirip yoluma bakıcam
 
Ne gibi bir sorundan bahsediyoruz hocam ve Windows'u key olarak mı aldın nasıl hallettin Windows işini.

Henüz lisans almadım hocam Windows 11 Pro kurarken sürücüleri görmedi bilgisayar BIOS ekranından bir ayar var orayı yaptim oyle çözdüm sorunu ben orijinal Win 11Pro lisansı alacağım yan sanayi çalıntı vs lisansla işimi riske atmak istemiyorum hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı