Elektronik Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 8999TL

Daha fazla  

Screenshot_20250513_120223_Akake.jpg

Bildiğim kadarıyla çok ahım şahım bir panel değil ama fiyat gayet iyi gibi. @bluerr

Son düzenleme:
Monitör iyi de daha ucuza R27QE var. Benzer renk gamutu olmasına karşın çok daha yüksek kontrast oranı sunuyor. Hareket performansına önem veriyorsan alınabilir, aksi halde kontrasttan ötürü R27QE almak daha mantıklı.
ben lenovodan bu monitöre geçtim. aradaki farklar dağlar taşlar dostum. ikisini yan yana koyup test yapma şansım olsa yapardım mutlaka fakat satıp öyle aldım 2 ay önce. ölü piksel sorunu çok oluyor bu modelde dezavantaj olarak ama şansıma bana ölü piksel olmadan gönderildi laptop.com.tr den.

Ben Lenovo'dan bu monitöre geçtim. Aradaki farklar dağlar taşlar dostum. İkisini yan yana koyup test yapma şansım olsa yapardım mutlaka fakat satıp öyle aldım 2 ay önce. Ölü piksel sorunu çok oluyor bu modelde dezavantaj olarak ama şansıma bana ölü piksel olmadan gönderildi laptop.com.trden.

laptop.com.tr, Gaming Gen'e ait. Yalnız hangisini daha çok beğendin onu anlamadım.

almayı düşünüyordum ta ki mediamarktı görene kadar... herhangi bir ölü piksel çıktığında direk servise gönderen değişim yapmayıp işi yokuşa süren bir firma. ölü piksel çıkmazsa da keyifle kullanılır

almayı düşünüyordum ta ki mediamarktı görene kadar... herhangi bir ölü piksel çıktığında direk servise gönderen değişim yapmayıp işi yokuşa süren bir firma. ölü piksel çıkmazsa da keyifle kullanılır
Şans işi artık orası çıkmaya da bilir. bu fiyatın doğru olduğunu düşünmüyorum bu arada alınır bence.

Eki Görüntüle 2489905

Bildiğim kadarıyla çok ahım şahım bir panel değil ama fiyat gayet iyi gibi. @bluerr

ROG serisi bir ürün için güzel fiyat gibi duruyor ancak arkadaşların dediği gibi kontrast konusunda R27QE daha iyi bağımsız incelemelere göre (1155:1 vs 1272:1). Ancak yine de ROG olması, malzeme kalitesi ve ASUS'un ekstra özelliklerini isteyen biri için alınabilir duruyor. (not: Ölü piksel konusunda çok güvenilir gelmedi.)

ben lenovodan bu monitöre geçtim. aradaki farklar dağlar taşlar dostum. ikisini yan yana koyup test yapma şansım olsa yapardım mutlaka fakat satıp öyle aldım 2 ay önce. ölü piksel sorunu çok oluyor bu modelde dezavantaj olarak ama şansıma bana ölü piksel olmadan gönderildi laptop.com.tr den.
Ben bu yoruma katılmıyorum. Sonuçta ikisi de 1440p 27 inç monitörler. Panel kalitesinde fark olsa bile asla dağlar kadar olamaz.

Asıl dağlar taşlar kadar fark için 27" 4K veya 32" 4K öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı