ASUS ROG STRIX XG32WCS Monitör alınır mı?

enesbuluk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G16-614-JV 2023-RTX 4060-I7-13650HX 16GB RAM-512SSD
Selamlar arkadaşlar, dizüstü bilgisayar kullanıyorum, öğrenciyim bundan dolayı masaüstüne geçiş yapamıyorum. AMA !!! Laptopum var monitör önerisi arıyorum. Laptop ekranı çok ufak ve yetersiz gelmeye başladı. Büyük ekran ve yüksek Hz sayılabilecek bir monitör almak istiyorum ve bu noktada beni ASUS ROG STRIX XG32WCS karşıladı. 1440p yaklaşık 2K çözünürlükte ekranı var.
Bilgisayar 2K çözünürlükte oyunları oynatacak güçte diye düşünüyorum. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Laptopum ASUS ROG STRIX G16: ASUS Rog Strix G16 G614jv-n3157 13. Nesil Intel I7-13650hx 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 16" Fhd+ 165hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol modeli.

Son düzenleme:
Ekranin paneli sizi biraz mutsuz edebilir. Nedenini anlamak guc ama ROG STRIX serilerinin neredeyse hepsinde benzer tip panel kullanilmis 7ms gecikme ve yetersiz ekran parlakligi gibi sorunlari var. Sirf bu yuzden 4050'li laptopumu iade etmistim.

Ekranin paneli sizi biraz mutsuz edebilir. Nedenini anlamak guc ama ROG STRIX serilerinin neredeyse hepsinde benzer tip panel kullanilmis 7ms gecikme ve yetersiz ekran parlakligi gibi sorunlari var. Sirf bu yuzden 4050'li laptopumu iade etmistim.
Monitör alacağım hocam, laptopum var zaten. Yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

Laptop değil monitör alacağım.

Aaa, pardon direkt attiginiz linke basinca cok derin okumamisim.😄
Attiginiz monitor guzel, arkadasima curved olmayan modelini aldik gecen hafta gayet guzel goruntusu ve ghosting gibi sorunlari yok. Alabileceginiz en iyi monitorlerden birisi olabilir.

Selamlar arkadaşlar, dizüstü bilgisayar kullanıyorum, öğrenciyim bundan dolayı masaüstüne geçiş yapamıyorum. Ama! Laptopum var monitör önerisi arıyorum. Laptop ekranı çok ufak ve yetersiz gelmeye başladı. Büyük ekran ve yüksek Hz sayılabilecek bir monitör almak istiyorum ve bu noktada beni ASUS ROG STRIX XG32wcs karşıladı. 1440p yaklaşık 2K çözünürlükte ekranı var.
Bilgisayar 2K çözünürlükte oyunları oynatacak güçte diye düşünüyorum. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Laptopum ASUS ROG STRIX G16: ASUS Rog Strix G16 G614jv-n3157 13. Nesil Intel I7-13650hx 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx4060 16" Fhd+ 165hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol modeli.

Kendim kullanıyorum, acayip memnunum tavsiye ederim.

Kendim kullanıyorum, acayip memnunum tavsiye ederim.

2K'den 1080P'ye çekince görüntü bozulması oluyor mu denediniz mi?

Artı
Bütçe artarsa tavsiye ederim.

Artıları nelerdir asusa göre sadece hz farkı var anladığım kadarıyla ve 27 inch ?

Aaa, pardon direkt attiginiz linke basinca cok derin okumamisim.😄
Attiginiz monitor guzel, arkadasima curved olmayan modelini aldik gecen hafta gayet guzel goruntusu ve ghosting gibi sorunlari yok. Alabileceginiz en iyi monitorlerden birisi olabilir.
laptopuma baktınız mı ? 2k çözünürlükte problem yaşar mıyım ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı