ASUS ROG STRIX yetkili servisi nasıldır?

ysnkdrylmz

Centipat
Katılım
6 Aralık 2022
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX cihazım arızalandı, sanıyorum lavabodan ellerim ıslak olarak dokundum ve klavye bölümü ıslandı. Şu an hiç açılmıyor. Garantiye gönderiyorum cihazı. Sizce ASUS bana zorluk çıkarır mı yoksa cihazı tamir veya değişim yapar mı? iPhone böyle durumlarda çok yardımcı oluyor ama ASUS'a ilk kez cihaz göndereceğim.
 
Öncelikle ROG STRIX diye bir servisi yok, sadece ASUS yetkili servis diye geçiyor.

Bilgisayar firmasında çalışıyoruz, ayda bine yakın cihazın montajı, yükseltmesi ve kurulumunu yapıyoruz buna dayanaraktan söylüyorum. Nemin kullanıcı kaynaklı olduğu çok bariz belli olan bir şey, bunun için çok basit ama etkili tespit cihazları var, garanti dışı olur ve kullanıcı kaynaklı olur hizmetin.

Üstelik dostum bir iki damlayla cihaz nemden dolayı kısa devre yapıp anakart yakmaz, geç o işleri yani. 🤣

Elinde ki damlayı direkt klavyenin Switch'lerinin bulduğu kısma atsan dahi bir damlada bozulmaz o cihaz.

Apple'ın da kullanıcı kaynaklı hiçbir sıvı temasına yardım etmediğini belirteyim, daha neme bağlı oksitlenmeye yardım etmiyorlar, sıvı temasına mı yardımcı olacaklar? Direkt kullanıcı hatası denir.
 
Son düzenleme:
Bildiğin ASUS teknik servisi işte, olumlu ya da olumsuz tecrübelerini aktarmış bolca kişi görürsün.

iPhone böyle durumlarda çok yardımcı oluyor ama ASUS'a ilk kez cihaz göndereceğim.

Apple demek istedin sanırım, iPhone yalnızca modelin ismi.
 
Dostum senden akıl isteyen olmadı bende biliyorum rog strix diye servis olmadığını dikkat çekici olsun daha çok mesaj gelsin diye yazdık onu kendini çok akıllı sanıyorsun 🤣. Apple Lavaboya düşen telefonumu birebir değişti yenisini yolladı. bu kadar net konuşman ne kadar cahil olduğunu gösteriyor 😁
Yazık, insan diye cevap verdik ukala çıktı.

Gönder bakalım servis kayıtlarını merak ettim cidden Apple değişim yaptı mı suya düşen telefonunu, olmuş olabilir ama merak ettim.
 
Yazık, insan diye cevap verdik ukala çıktı.

Gönder bakalım servis kayıtlarını merak ettim cidden Apple değişim yaptı mı suya düşen telefonunu, olmuş olabilir ama merak ettim.

Yazılan mesajda dostum diye hitap edilmez geç o işleri diye insana iftira atılmaz sen önce argo kelime kullanmamayi öğren ondan sonra cevap ver mesajlara. Sana bir şey kanıtlamak zorunda da değilim iPhone 8 telefonumu sıfır kutu ile değişti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı