SMS ınfocomm ASUS yetkili servisi nasıldır?

• Konuyu başlatan Hlina
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.096
Yakın zamanda laptopunu sıvı metal ve fan bakımı için temizletmeye götüren arkadaşlar var mı acaba? Cihazımı aşırı ısınma, düşük performans ve arka kapaktaki vidanın yerinden çıkmaması nedeni ile elden bu servise bırakacağım. Vermeden önce kesinlikle yap dediğiniz bir şeyler var mı? Cihazını götüren arkadaşlar var ise eğer kaç günde cihazı aldınız, memnun kaldınız mı, cihazınızı sıfırladılar mı ve nasıl teslim ettiniz?

Hocam sonuç ne oldu bir ücret aldılar mı?

Herhangi bir ücret alınmadı. Cihazda uyku moduna girdikten sonra görüntü gelmeme sorunu vardı, çözdük dediler ancak çözülmedi. Cihazda yazılımsal sorun var deyip sıfırlıyorlar, temiz kurulum da yapmamışlardı. Cihazı teslim aldığımda açıp kontrol ettim ve boşta 90 dereceye ulaşıyordu. Teknikeri çağırtıp durumu belirtim ve tjmax 95 derece olmasına rağmen bana 120 derece kadar sorun olmadığını söyledi. Bu bilgiyi nereden aldı bilmiyorum artık. Yakın zamanda tekrar gitmem gerekiyor ve kesinlikle gideceğim yer bu yetkili servis değil.

Herhangi bir ücret alınmadı. Cihazda uyku moduna girdikten sonra görüntü gelmeme sorunu vardı, çözdük dediler ancak çözülmedi. Cihazda yazılımsal sorun var deyip sıfırlıyorlar, temiz kurulum da yapmamışlardı. Cihazı teslim aldığımda açıp kontrol ettim ve boşta 90 dereceye ulaşıyordu. Teknikeri çağırtıp durumu belirtim ve tjmax 95 derece olmasına rağmen bana 120 derece kadar sorun olmadığını söyledi. Bu bilgiyi nereden aldı bilmiyorum artık. Yakın zamanda tekrar gitmem gerekiyor ve kesinlikle gideceğim yer bu yetkili servis değil.

Anladım hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben de adaptörde cızırtı olduğu için talep açtım fakat RAM yükseltmesi yaptıktan sonra vidayı tam sıkamadığımdan dolayı bir taraf biraz gevşek kalmıştı, o yüzden bu sorunu da belirttim. Acaba yalama vs mi yaptım diye şüpheleniyorum, umarım sorun çıkartmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben de adaptörde cızırtı olduğu için talep açtım fakat RAM yükseltmesi yaptıktan sonra vidayı tam sıkamadığımdan dolayı bir taraf biraz gevşek kalmıştı, o yüzden bu sorunu da belirttim. Acaba yalama vs mi yaptım diye şüpheleniyorum, umarım sorun çıkartmazlar.

Umarım sorun yaşamazsınız, takıp kontrol edin kesinlikle adaptörü.

@Hlina hocam selamlar bende ASUS TUF Gaming A15 laptopumu bakım için bir teknik servise göndereceğim ama hangi teknik servise göndersem diye araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Siz ne yaptınız?

@Hlina hocam selamlar bende ASUS TUF Gaming A15 laptopumu bakım için bir teknik servise göndereceğim ama hangi teknik servise göndersem diye araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Siz ne yaptınız?

Selamlar, SMS Infocomm'dan başka seçenek yok maalesef. KVK Teknik Servis kesinlikle daha kötü ve daha termal bakım yapamıyorlar.

RAM takma ücreti 450TL idi yılbaşından önce. Ücreti fazla bulup kendim takmıştım. Yılbaşından sonra 750TL olmuş olabilir. Yine fazla ama sizin durum farklı. Size de uygunsa açtırmışken taktırın.

Hocam ben gönderdim kargo ile ücretsiz takıp geri gönderdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı