ASUS ROG SWIFT PG279Q oyuncu monitörü incelemesi

İşlemciyi daha güçlü seçebilirdiniz. i7 serisi olmasa bile en azından i5 6600k almanız lazımdı bence. Belki şuanda bir sorun çıkartmıyor olsa da. tahminimce ilerleyen senelerde ufak tefek sorunlar yaşanabileceğini düşünüyorum.

Kardeş bende 19 aralıkta sende beyaz ışık kaçağı vermıyıdı monütöründe.
Ben oyüzden değiştirdim bikere ama şimdi çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şekilde gölgelenme olmuyor değil mi ? Harika ya keşke bende de olsa..

Ben de Vatan dan aldım.

Merhaba;

Uzun bir süre önce almışsınız şimdi denk geliyorum konuya, hayırlı olsun öncelikle tekrardan.

İnceleme için oyun oynarken "En ufak bir tearing ve stutter dediğimiz yırtılma efektiyle karşılaşmadım." şeklinde bir açıklamanız var. Yalnız ürün + ve - lerini değerlendirirken 4ms tepkime süresine dikkat çekmişsiniz. Bu incelemeyi yaptığınız zaman offline şekilde oyun oynadığınızı söylemişsiniz.

Bu inceleme yapıldıktan sonra epey bir süre geçmiş. Şuan ki yorumlarınız nedir monitör hakkında ?
Bende Asus PG278Q veya Dell s2716DG arasında gidip geliyorum. Bu monitörün 4ms olması tek eksisi ama siz kullanan birisiniz. Online oyunlarda (GTA V, CS:GO vs) bahsetmiş olduğunuz tearing ve stutter sorununu yaşadınız mı daha sonrasında? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…