ASUS ROG Throne Qi incelemesi

Merhabalar,

Bir önceki konumda "ASUS ROG DELTA S" modelinin artıları ve eksilerinden bahsetmiştim. Kulaklıktan genel olarak memnunum ama yanına, onu tutacak bir kardeş gerekiyordu. Uzun arayışlar ve indirim kovalama sonucunda İtopya mağazası üzerinden 800₺'ye bu standı sahiplendim.

Açıkçası anlatılabilecek çok bir şeyi yok fakat parasına göre değdiğini söylemeden geçemeyeceğim. Ürünün tasarımı, çok şık duruyor. Ortadaki pleksi cama ve masaya yansıyan RGB ışıkları çok güzel gözüküyor. Üstelik "ASUS ROG Delta S" ile tam bir takım oluyorlar. Yanında ekstradan 2 USB çıkışı ve 3.5Mm'lik jak girişi bulunuyor ve bu şekilde kulaklık standını ses kartı olarak da kullanabiliyorsunuz, bence bu tek jaklı ses kartı olmayan kulaklıklar için çok büyük artı. Çünkü bana 2.0 bir kulaklık fazlasıyla yeterken bir de ASUS'un ses kartını kullanırsanız çok daha iyi bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adsız.png

Ve son olarak, en önemli özelliklerinden biri olan kablosuz şarj özelliği. Bir çok kişi, bilgisayar başındayken, telefonunun yanında olmasını ister, yanında olmasını istediği gibi hiçbir yere bağlı kalmadan şarj olabiliyorsa, işte o zaman gelme keyfine! Ürünün yanında 1.5A'lik adaptör geliyor ve bunu cihaza bağlayarak telefonunuzu standın üstünde ki kısma koyarsanız ve telefonunuzun kablosuz şarj olma özelliği varsa, rahatlıkla şarj edebilirsiniz.

Her yönüyle kullanışlı olan bu standı, imkanınız varsa ve ROG hayranıysanız, kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı