-2 vermiştim hocam dediğiniz gibi. Dün 4 5 saat kadar oynadım problem olmadı.
@Kripoli son durum nasıl?
@Kripoli son durum nasıl?
@AceTeq Selamlar tekrardan, stabil değerleri bulmuş ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Tüm ayarlari BIOS'a save almıştım format atmak zorunda kalınca bütün değerlerim gitti. Buraya atıp y-cruncher de hata almadim diye attığım son mesajda ki değerlerle deneme yapıyorum ve Core'larda hata alıyorum normal mi?
2. olarakta y-crunher de atiyorum Core 8 de ya da 9 da sorun var dediğinde benim per Core da ki 6 birimin hepsine -1 vere vere deniyorum yanlış mi düşünüyorum.![]()
7500F'te nasıl Core 8-9 oluyor? İzlekleri mi sayıyorsun?
Hocam hata bu. @AceTeq
Hayir hocam y-crunher de hata veriyor Core 8 falan yazıyor bende bütün perlere -1 veriyorum.
Eve geçip test yaptığımda hatayı ileteyim.
Hocam hata bu.
Çok güzel, rehber niteliğinde bir konu olmuş. Mesajlara tek tek bakarak kendi ulaştığım sonucu paylaşmak isterim. ASUS Prime B650 anakart, Thermaltake brust assasin SE fan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.