Asus Rog Tytan G30AB-TR006S Yeterli midir?

Hakan100

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aile içinde çok yakın bir akrabamız var. Benim öz abim gibidir :) Bir PC alacak. Ben konu açmıştım. Zaten kendimle ilgili 4000 TL diye bir sistem toplayacağım. Şu an kendisi tatilde oldugu için ben açtım konuyu yardım ederseniz abimle konuşacağım ve kararını buraya yazacağım.

Alacağı bilgisayar:
INTEL CORE İ7 4770K 4.1 GHZ 16 GB DDR3 128 SSD + 2TB HDD 3 GB NVIDIA GTX760 WIN8 - Vatan Bilgisayar

Abim oyuncu oldugu için bu bilgisayarı alıyor ve oyunlara aşırı tutkusu vardır :)

Abimin yaşı 22 dir.

Abim ekran kartı bunun için yeterli midir ? Ya da içine GTX 780Tİ taktırabilir miyiz ?

İşlemci i7-4790 herhalde.

Eğer hemen yazarsanız abimi arayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi toplamak siz bütçe belirtin yeter. Daha iyi bir sistem çıkacaktır. Evet parça değişikliği yapabilirsiniz.

Bunun yerine kendiniz toplarsanız hem daha iyi parçalar toplar hem de daha ucuza gelir.

En iyisi toplamak siz bütçe belirtin yeter. Daha iyi bir sistem çıkacaktır. Evet parça değişikliği yapabilirsiniz.
Sağ olun.

Bunun yerine kendiniz toplarsanız hem daha iyi parçalar, hemde daha ucuza gelir.
Çok sağ ol. Ama ASUS iyidir. Zaten eksik bir şey yok. Abimi arayıp kararını alttan yazacağım.

Abimle detaylı bir şekilde konuştum. Kendisi üyelik açıp soracakmış. Onlarda kesinleşirse alacak bu ay bitmeden. Çok teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı