ASUS ROG XQ259CS monitör alınır mı?

Dark boost=shadow boost

Markadan markaya isimlendirme değişiyor. Yoksa da önemli değil zaten. Monitörün parlaklığı 440nit çıkıyor incelemede. Berbat bir üniteye denk gelseniz bile böyle bir sorun olmaması lazım.

Gamma değeri yüksek olan kötü bir ünite gelmiştir belki. Başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma.
şimdi anladım dark boostu hocam kapatmam lazım yani? ya da kaçıncı levelde bırakmalıyım?

İşte hocam varsayılan diye bir seçenek yok o yüzden dedim.

Demek istediğim hiç dokunmayın bu kısımlara. Kutudan çıktığı halde sallıyorum 2.2 yazıyorsa 2.4 veya 1.8 yapmayın. Level 4 ise level 4'te kalsın gibi. Tepki süresi, parlaklık ve G-SYNC ayarları hariç stok halde bırakın monitörü.

Okey hocm ama sanırım o özelligi kapatınca daha iyi gözüme geldi gibi teşekkürler.

Monitörlerde bulunan özelliklerin hemen hemen hepsi dandik, pazarlama amaçlı koyulur. Spesifik modellerde bazı ayarlar işe yarıyor sadece. PG248qp de mesela ELMB açılmalı, bu monitörde ise kapalı kalmalı. PG248Qp'nin ELMB ayarı iyi çalışıyor çünkü.

Monitörlerde bulunan özelliklerin hemen hemen hepsi dandik, pazarlama amaçlı koyulur. Spesifik modellerde bazı ayarlar işe yarıyor sadece. PG248qp de mesela ELMB açılmalı, bu monitörde ise kapalı kalmalı. PG248Qp'nin ELMB ayarı iyi çalışıyor çünkü.
doğrudur ama almasamıydım diye düşündürdü yinede aliteli oldugunu düşünüyorum

Doğrudur ama almasa mıydım diye düşündürdü yine de aliteli oldugunu düşünüyorum.

ELMB ASUS monitörlerin %98'inde iyi çalışmaz. Modelle alakalı bir durum değil. Diğer markalarda da aynı ayardan var ve aynı şeyler geçerli. Overpriced model orası ayrı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı