ASUS ROG XG27ACS monitör alınır mı?

Bütçe
10000
Hepsiburadadan aldığımdan ötürü iade değişim sorun çıkarmıyor da hepsiburada Lenovo için. Ama işte eninde sonunda temizi gelir mi bilemiyorum. Rog alsam acaba birşey çıkar mı düşük ihtimal gerçi ama beni çok uğraştırabilir.

Samsung zaten bütçemi aşıyor hocam ne kadar iyi olsa da Curved de istemiyorum zaten teşekkürler.

Hepsiburada'dan aldığımdan ötürü iade değişim sorun çıkarmıyor da Hepsiburada Lenovo için. Ama işte eninde sonunda temizi gelir mi bilemiyorum. ROG alsam acaba bir şey çıkar mı düşük ihtimal gerçi ama beni çok uğraştırabilir.

Samsung zaten bütçemi aşıyor hocam ne kadar iyi olsa da Curved de istemiyorum zaten teşekkürler.

O zaman R27QE için temizi gelene kadar değişim yapmaya devam etmelisiniz.

Bu monitör alınır mı?
Piyasada Flickering, Fazla Mat Ekran, HDR kötü diye şikayetler var ama karar veremiyorum. Yardım eder misiniz?
kullanıyorum indirimde aldım gayet güzel tabi bir tane sıkışmış pixsel var ekranımda oda biraz şans işi

Hepsiburadadan aldığımdan ötürü iade değişim sorun çıkarmıyor da hepsiburada Lenovo için. Ama işte eninde sonunda temizi gelir mi bilemiyorum. Rog alsam acaba birşey çıkar mı düşük ihtimal gerçi ama beni çok uğraştırabilir.

hocam sorun yok kullanıyorum ben ayriyetten şans işi monitör almak bende bir tane ölü pixsel çıktı matlığına bişey diyemem başka bir monitörden karşılaşmam gerekir ama hiç gözüme batmıyor 1080p den 2k ya geçince ilaç gibi geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı