ASUS ROG ZEPHYRUS G14 28.000 TL'ye alınır mı?

Şu an istesen de alamazsın galiba GPN de bitmiş stok ama dediğin kW değeleri yazılımlsal veya Windows 11'den dolayı diye duymustum.

Zaten zorunda kalsam alacağım bir modeldi çünkü o fiyata limitör olmayan 120W RTX 3060, 2000TL fazlasına 100W RTX 3070 var. Bu arada sanırım Windows 11 ile alakası yok onun nviada ile ilgili.
 
cihaz ulaştı bana.
ilk izlenim ekran muhteşem. daha kurulum yapmadım. 144 Hz resmen tereyağı gibi.
cihaz kaliteli izlenim bırakıyor. boyutu çok iyi, hantal değil. rahatlıkla taşınabilir..

buarada fiyatları 2000 TL artmış.
 
Cihaz ulaştı bana.
İlk izlenim ekran muhteşem. Daha kurulum yapmadım. 144 Hz resmen tereyağı gibi.
Cihaz kaliteli izlenim bırakıyor. Boyutu çok iyi, hantal değil. Rahatlıkla taşınabilir.

Bu arada fiyatları 2000 TL artmış.

Mümkünse kurulumu yaptıktan sonra oyun testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız? Özellikle RDR2 olursa çok iyi olur çünkü internette ben testini bulamadım.
 
oyun için almadım.. yazılım için kullanacam. ilerki zamanlarda forza horizon yükleyebilirim.
cihazın güç birimi çok çok büyük. neyseki 65w şarj cihazım var. ona göre çok çok daha küçük ve hafif. ve bataryada daha uzun ömürlü olur. 240w nerde 65w nerde. boyutu inceliği ağırlığı ideal. piyasada 14" cihazlarda en iyisi.
 
Oyun için almadım. Yazılım için kullanacağım. İleriki zamanlarda Forza Horizon yükleyebilirim.
Cihazın güç birimi çok çok büyük. Neyse ki 65W şarj cihazım var. Ona göre çok çok daha küçük ve hafif. Ve bataryada daha uzun ömürlü olur. 240W nerede 65W nerede. Boyutu inceliği ağırlığı ideal. Piyasada 14" cihazlarda en iyisi.

Anladım, zaten 115W RTX 3060 muadili olduğunu öğrendim arada sadece birkaç FPS fark var. Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim bende aşırı zamnlanmadan almaya çalışacağım.
 
o kadar ince ayrıntıya gerek yok. 10fps fazlaymış şukadar wat mış.. sonuçta her oyunu rahatlıkla açar. çok uzun bir sürede götürür. kimisi 2 sene sonra çıkan oyunlarda problemler olur diyor. hiçde birşey olmaz. her oyunuda açar.

ilk başlarda cihaz çok ısınıyordu ve batarya 2 saat gösteriyordu. güncellemeler ve sürücülerden sonra cihaz kendine geldi. batarya 9 saat, ses yok, ısınma yok. benim kendi ayarlarım var. 12 saat yaparım. kısaca cihaz kullanışlı.
 
Son düzenleme:
O kadar ince ayrıntıya gerek yok. 10FPS fazlaymış şukadar wat mış. Sonuçta her oyunu rahatlıkla açar. Çok uzun bir sürede götürür. Kimisi 2 sene sonra çıkan oyunlarda problemler olur diyor. Hiçde bir şey olmaz. Her oyunuda açar.

İlk başlarda cihaz çok ısınıyordu ve batarya 2 saat gösteriyordu. Güncellemeler ve sürücülerden sonra cihaz kendine geldi. Batarya 9 saat, ses yok, ısınma yok. Benim kendi ayarlarım var. 12 saat yaparım. Kısaca cihaz kullanışlı.

Teknorya satıcısında mı aldınız?
Hangi ayarlarda her oyunu açar? (bu konuda biraz takıntılıyımda)
Eğer teknorya satıcısından aldıysanız cihazda AniMe Matrix özelliği var mı?

İncelemeniz için teşekkür ederim kısa ama özdü :)
 
Teknorya satıcısında mı aldınız?
Hangi ayarlarda her oyunu açar? (bu konuda biraz takıntılıyımda)
Eğer teknorya satıcısından aldıysanız cihazda AniMe Matrix özelliği var mı?

İncelemeniz için teşekkür ederim kısa ama özdü :)
Trendyol gamersarena.
özellikle paketi videolu açtım. hiç açılmamış sıfır.
Türkiye'deki zep. lerde anime yok. olmamasıda problem değil. arkada duruyor, göremediğim şey. hem daha fazla ağırlık yapıyor ve fazla batarya tüketiyor.

Çantadan memnun kalırsan etiketler misin beni?
çanta şuan Almanya'da yolda.. :)

20230608_195815.jpg
özel ayarlarla batarya uçuyor. 20 saatin üstünde..
 
Trendyol gamersarena.
Özellikle paketi videolu açtım. Hiç açılmamış sıfır.
Türkiye'deki zep. Lerde anime yok. Olmamasıda problem değil. Arkada duruyor, göremediğim şey. Hem daha fazla ağırlık yapıyor ve fazla batarya tüketiyor.

Çanta şu an Almanya'da yolda. :)

Eki Görüntüle 1812449
Özel ayarlarla batarya uçuyor. 20 saatin üstünde.

Çok teşekkürler ağırlık yaptığını bilmiyordum, peki hangi ayarlarda açar :D (aklıma takıldı çünkü internette doğru düzgün incelemesi yok başınızıda ağrıttım bu arada özür dilerim :| )
 

Yeni konular

Geri
Yukarı