Wanleast
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, daha alalı 1 ay olmayan Asus ROG Zephyrus GA503RM-HQ122 bilgisayarımı freedos şekilde aldım, bilgisayarımda gereksiz yere minik takılmalar donmalar yaşamaktayım ve bu sadece oyun oynarken değil, mesela netflix party'de tam ekranda bir şeyler izliyorum klavyeye veya mouse etkileşim halinde olunca minik takılmalar oluyor, böyle donuyor gibi sesinden anlıyorum. Oyunlar da da mesela şu an test edebileceğim bir GTA V var onu da oynarken takılmalar oluyor anlam veremiyorum. Gittim bilgisayara windows 11 home single language kurdum ve hemen ardından windows update den güncellemeleri, sürücüleri yükledim. MyAsus ve Armoury Crate programlarını da yükledim ve kontrollerimi sağlıyorum, kısacası freedos aldıktan sonra yapılabilecek şeyleri yaptım ve neden böyle bir sorunla karşı karşıyayım anlamıyorum, bundan önce kaç senelik bilgisayarım vardı onda da aynı sorun oluyordu bir şey yaparken minik minik takılmalar oluyordu milisaniyelik takılmalar bunlar, aynı şeyleri bu bilgisayarımda yaşamak can sıkıcı bir şey, ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
Satın aldığım bilgisayar;
Satın aldığım bilgisayar;