ASUS RTX 2070 ekran kartından gelen ses

Yusuf YAREN

Centipat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
10
Merhabalar arkadaşlar.
ASUS Dual RTX 2070 ekran kartım var ve linkte belirttiğim gibi bir ses geliyor. Fanların tekini durdurduğumda ses kesiliyor. Ama normal rutin çalıştığında aynı ses yine geliyor. Afterburner ile fan performansını arttırınca ses yine kesiliyor. Ben pek bir şey anlayamadım ama takıntı haline geldi 2 gündür. Kartın performansını etkileyen herhangi bir durum yok şimdilik ama dediğim gibi bende biraz takıntı haline geldi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Daha bu ne ki? 2-3 yıl daha kullan elektrik süpürgesine dönüşecek. Asus = ÇÖP. Yağ ile düzelebilir. Sakın makine yağı kullanma. Fan gres yağı ile yağlanır. Kartın yeni olsa bile her yeri en ucuz malzeme olduğu için sürekli yapman gerekecek. Bi konserve al o yüzden.
 
Coil Whine tiz sesine benziyor bu farklı.fan bir yere sürtüyor gibi ses var
Ekran kartını çıkartıp temizleyip tekrar taktım. Fan herhangi bir yere sürtmüyor. Sürtseydi fanı hızlandırdığımda da aynı ses fazlasıyla gelirdi.
Hocam iade edebiliyorsanız iade edin başta Dual serisi alarak hata etmişsiniz zaten eğer uzun zamandır kullanıyorsanız bir işlem yapmadan garantiye yollayın.
Alalı çok fazla zaman olmadı 5 6 ay kadar olmamıştır bile .
 
Fandan geliyor gibi. Garantisi varsa servise verin. Kartı göndermeden önce paketlerken vs... sağlam olduğuna dair videoya çekin. ASUS servisi pekte iyi bir servis değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı