ASUS RTX 3070 Dual OC alınır mı?

Yer
İstanbul
6000TL'ye sıfır kapalı kutu olarak şehrimde satan biri var. Adamın dediğine göre kendisine hediye gelmiş Amerika'dan. Seri numarasını sorguladım, 30 Aralık 2020 tarihinde garantisi başlamış.
Alacak olursam kutuyu açıp deneyeceğiz, çalışırsa alırsın dedi.
Ne diyorsunuz, alayım mı?
Corsair VS550 550W 80+ PSU yeterli olur mu?
İşlemcim Ryzen 5 3600

Son düzenleme:
Valla kart ilk çıktığında kasım ayı gibi 7300 7400 gibi bir fiyatı vardı soğutması da fena değil diye biliyorum. Oc performansı hakkında hiç bir fikrim yok. 6k temiz kutulu orijinal sıkıntısız ise kaçırmayın bence.

6000TL'ye sıfır kapalı kutu olarak şehrimde satan biri var. Adamın dediğine göre kendisine hediye gelmiş Amerika'dan. Seri numarasını sorguladım, 30 Aralık 2020 tarihinde garantisi başlamış.
Alacak olursam kutuyu açıp deneyeceğiz, çalışırsa alırsın dedi.
Ne diyorsunuz, alayım mı?
Bir sıkıntısı yoksa kesinlikle alın, aynı fiyata 3060Tİ bulamıyorsunuz şimdi.

Fabrika çıkışlı OC versiyonunda da hissedilebilir bir sıcaklık farkı olacağını düşünmüyorum. Garanti konusu size kalmış ama o fiyat çok iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fabrika çıkışlı OC versiyonunda da hissedilebilir bir sıcaklık farkı olacağını düşünmüyorum. Garanti konusu size kalmış ama o fiyat çok iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim Modart PC'nin videosunu da izledim. Garantide sorun yaşar mıyım? Hala kafamda.

Yarın ASUS'u arayın. Türkiye garantisi hakkında bilgi alın.

Yarın ASUS'u arayın. Türkiye garantisi hakkında bilgi alın.

Sabahtan arayacağım ona göre gidip alacağım. Faturası da yok dedi hediye geldi dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı