Asus RX 480 vs MSI RX 480

Her ikiside iyi, hangisini alırsan pişman olmazsın ben olsam MSI alırım. Tamamıyla görsel açıdan söylüyorum yoksa ikisi arasında pek fark yok, sapphire kullanmadığım için birşey söyleyemiycem ama oda yakın bi performans vermesi gerekir.

Gözden kaçırılan en büyük unsur garanti süreleri. MSI 2 Yıl garanti verirken ASUS 3 Yıl garanti veriyor. Özellik olarak aralarında pek fark yok. Tasarıma bakılırsa tabi bu öznel birşeydir, sonuçta beğeni meselesi. MSI' ın ürün tasarımları ASUS' un ürünlerinden çok çok daha güzel. Anakart olsun Ekran Kartları olsun. Ama insan şöyle düşünüyo, ya ben bu kartı alıcam güzel diye, takıcam kasanın içinde duracak, temizlerken ya görücem ya görmücem. Kasa kapakların camlı bile olsa pc masan varsa gene durması gereken yerde duruyorsa bişey görünmez. Altta yerinde durur. Diğer kart 3 Yıl garanti bu kart 2 Yıl. Niye bunu alayım ki diye düşünmeden edemiyor insan. Bende çok kararsız kalmıştım ASUS' mu alsam MSI' mı diye. Asus' un kartı gerçekten çok büyük. Bi sorun yaşamayacağımı düşünerek gittim MSI aldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı