hypercricial
Hectopat
Hocam hangi çözünürlükte oynayacaksınız ve işlemci için bütçeniz ne?Bu kartın yanına nasıl bir işlemci tavsiye edersiniz, 5600 yeterli olur mu?
Hocam hangi çözünürlükte oynayacaksınız ve işlemci için bütçeniz ne?Bu kartın yanına nasıl bir işlemci tavsiye edersiniz, 5600 yeterli olur mu?
Hocam şu an sistem RX 580 ve Ryzen 5 2600. 1080P olarak oynuyorum şu an oyunları, yine aynı şekilde oynarım.Hocam hangi çözünürlükte oynayacaksınız ve işlemci için bütçeniz ne?
Yani monitörünüz 1080P değil mi? Ve bütçeniz ne?Hocam şu an sistem RX 580 ve Ryzen 5 2600. 1080P olarak oynuyorum şu an oyunları, yine aynı şekilde oynarım.
Kullandığım monitör bu: MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: BilgisayarYani monitörünüz 1080P değil mi? Ve bütçeniz ne?
Nasıl hocam tüm bütçeniz 15K mı?Kullandığım monitör bu: MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bütçem kartla birlikte 15.
Kart + işlemci 15K evet.Nasıl hocam tüm bütçeniz 15K mı?
He hocam anladım tüm bütçe 15K zannettim o yüzden şaşırdım.Kart + işlemci 15K evet.
HocamKart + işlemci 15K evet.
Anakartımın uyumlu olacağını sanmıyorum İntel işlemciye. ASUS Prime B450M-K var.He hocam anladım tüm bütçe 15K zannettim o yüzden şaşırdım.
Hocam
İşlemci;
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Ekran kartı;
Hocam işlemci kutusuz olsa olur mu ama sıfır?Anakartımın uyumlu olacağını sanmıyorum İntel işlemciye. ASUS Prime B450M-K var.
Elinizde fazla işlemci mi varHocam işlemci kutusuz olsa olur mu ama sıfır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.