RX 6400 nasıl bir karttır?

Öz 1050 Ti'ım geri döndü 😍

OEM kart olacaktı sanırım normalde, ama özel soğutmalı modeller de gelince herhalde bi' 6 sene kadar geriye gidiyoruz.

Öz 1050 Ti'ım geri döndü 😍

OEM kart olacaktı sanırım normalde, ama özel soğutmalı modeller de gelince herhalde bi' 6 sene kadar geriye gidiyoruz.
Yani yıl olmuş 2022, bu kadar düşük performanslı kart niye çıkıyor diye düşünüyorum ama 2. ele yönelmeyen ve bütçesi çok düşük olanlar için ideal olabilir tabi.

Hocam NIS nedir? Birde umarım üstteki tablo doğru değildir o nasıl bir kart öyle.
6500 XT, Pcie 4.0 ile 1650 Super civarı oluyor, 6400'ün o kadar düşük olması bence normal. NIS; Nvidia DLSS'in yan sanayisi gibi bir şey. Ekran kartını yetmediği durumlarda sanal çözünürlük ile performans artırmaya çalışıyor.

6500 XT, PCI-e 4.0 ile 1650 Super civarı oluyor, 6400'ün o kadar düşük olması bence normal. Nıs; NVIDIA DLSS'in yan sanayisi gibi bir şey. Ekran kartını yetmediği durumlarda sanal çözünürlük ile performans artırmaya çalışıyor.

Bu karta DLSS koysalar bile GTX 1660 civarına anca gelir.

Kaç senelik GTX 780 bile tokatlıyor GTX 770 aynı performans veriyor bu kadar dandik kart görmedim.

Adamlar %30 kırpmışlar Navi 24'ü, yalnızca 768 çekirdeği bulunuyor. Bu kartın duyurulduğu konuya da yazmıştım, RX 5300 gibi bir kralı 3-5 yer hariç çıkarmayıp bu çöpleri dizdiler piyasaya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı