Asus Rx470 Düşük GPU Kullanımı

Kaç tlye aldıysan okadar öderler diğer sorun içinse yenisi verilir ise şans işi diyeceğim fakat bu asus rog rx 470 alanların çoğunda var gibi duruyor. Yenisi verilir ise sorun ya çıkar yada çıkmaz şans işi diyebiliriz. Ha sorun yok diyip geri gönderilir ise bu sefer açıklayıcı bir kağıt ile gönderin
Kartı bilgisayarı aldığım bostancı vatan bilgisayara kendim götürücem orda anlatırım durumu bu 2.defa olucak çünkü servise gitme işlemi artık sıkıldım bu durumdan.

Hocam sizi hatırlıyorum. Başımızı yaktı ASUS. Biosunu değiştirerek yaramıyordu bile
Bios'u güncellememe rağmen bana sorun bios güncelledi. Diyip geri yollamaları beni çıldırttı. Hırslandım ve bir daha yolladım. Bunlar en sonunda anladı durumu ve iade ettiler.

Bios'u güncellememe rağmen bana sorun bios güncelledi. Diyip geri yollamaları beni çıldırttı. Hırslandım ve bir daha yolladım. Bunlar en sonunda anladı durumu ve iade ettiler.
Neden oyleydi acaba? Sonuçta biosu değiştirmiştim Asus rx 570 yapmıştım. Keske birde Msi biosunu deneseymişim. :( Birde en guzel tasarima sahipti bence birde backplate olsaymış dahada güzel görünürdü.
Bulursam aorus rx 570 alıcam

Neden oyleydi acaba? Sonuçta biosu değiştirmiştim Asus rx 570 yapmıştım. Keske birde Msi biosunu deneseymişim. :( Birde en guzel tasarima sahipti bence birde backplate olsaymış dahada güzel görünürdü.
Bulursam aorus rx 570 alıcam
Msı gtx 1060 candır. :D

Bende MSI'ın Gtx1060 Armor 3 gb modelini düşünüyorum 6 gb alıcak param yok şuanda sizce 3-4 sene için yeterlimidir sonrasında üniversite bitceği için zaten pek oyun hevesim kalmaz gibi geliyo.

Siz biraz para biriktirin 6 gb alın bence. 3gb çoğu oyunda yetersiz kalkabiliyor
Para Biriktirmek şuan imkansız benim için dershaneye kaydoldum ayrıca ygs lys ye hazırlanıyorum en mantıklısı parayı biriktirip seneye yeni modeller çıkması durumunda onları almam olur konuyu başlattığımdan beri yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim dostum ilk defa bu kadar ilgilenen sen oldun tekrardan çok teşekkür ederim.

Para Biriktirmek şuan imkansız benim için dershaneye kaydoldum ayrıca ygs lys ye hazırlanıyorum en mantıklısı parayı biriktirip seneye yeni modeller çıkması durumunda onları almam olur konuyu başlattığımdan beri yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim dostum ilk defa bu kadar ilgilenen sen oldun tekrardan çok teşekkür ederim.
Aynı sorundan başın yansın istemedim Birşey değil

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00