Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 30.949

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yeni aldığım monitör ile de bu sıkıntıyı az önce fry cry 5 oynarken yaşadım. Kesinlikle yazılımsal bir sorun var arkadaşlar veya oyunlar ile alakalı gerçekten kafam karıştı..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları yaptım bakalım ne olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları yaptım bakalım ne olacak.

Ben yaptım hiçbir işe yaramamıştı umarım sende yarar.

Aynı sorun bende de var. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar boşu boşuna hiçbir şeyi denemesin. Benim denemediğim şey kalmadı. Kartlarda genel bir sıkıntı var. Alacak olan arkadaşlar da bu kartlardan almasın. En eski driverdan en güncel olana kadar denedim yine de sıkıntı var. Garantiye göndereceğim onlarda 20 iş günü içerisinde dönüş yaparız diyor. O süre içerisinde ne yapacağım bilmiyorum.

Aynı sorun bende de var. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar boşu boşuna hiçbir şeyi denemesin. Benim denemediğim şey kalmadı. Kartlarda genel bir sıkıntı var. Alacak olan arkadaşlar da bu kartlardan almasın. En eski driverdan en güncel olana kadar denedim yine de sıkıntı var. Garantiye göndereceğim onlarda 20 iş günü içerisinde dönüş yaparız diyor. O süre içerisinde ne yapacağım bilmiyorum.
Ben 3 Kere televizyonda HDMİ ile denedim hiçbir sıkıntı yaşamadım yeni monitör alacağım.

voltaj yükseltmeyi deneyen var mı?
youtube ta bir videoda performansı sabit yukarı alıp voltajı max yaparak sorunun giderildiği yazılmış.
gpumu yakmak istemediğimden cesaret edemedim.

şu sıra üreticinin yayınladığı eski driver ı deniyorum (ürünüm rog sitrix olduğu için asus un websitesinden) daha hiç çökme olmadı. bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı