Başarılı Kurulum Asus Sabertooth P67 REV 3.0 - Mavericks

Arkadaşlar sistem bileşenlerim aşağıdaki gibidir, bios ayarlarından sata mod - ahci, virtualization - disable dışında ayar yapmadım sistem sorunsuz ve komutsuz kuruldu. Ses için voodoo 2.8.4 pkg yüklediğimde kernel panic aldım, daha sonra aynı videodaki gibi kextleri silip, 2.8.4 kext dosyasını elle yükledim ve ses sorunu da çözülmüş oldu, aslında onboard ses kartı realtek çipli muhtemelen kext mevcuttur fakat voodoo ile artık amd ve nvidia kartlarda hdmi üzerinden ses alınabiliyor olması nedeniyle voodoo ile ses işini çözdüm. eternet işini, intel eternet çipi için AppleIntelIE1000e kext yükleyerek hallettim. şuan makina gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor, usb 3.0 , uyku-uykudan uyanma , hdmi ses hepsi aktif ve sorunsuz.

• Asus Sabertooth P67 REV 3.0
  • i5 2500k
  • 4x4gb Corsair 1600 Mhz cl9
  • Zotac 4gb Gtx 680
  • 120 gb sata 3 ssd + 120 gb sata 3 ssd + 1 tb Depo

Edit (Moderator): Mavericks 10.9.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistem bileşenlerim aşağıdaki gibidir, bios ayarlarından sata mod - ahci, virtualization - disable dışında ayar yapmadım sistem sorunsuz ve komutsuz kuruldu. Ses için voodoo 2.8.4 pkg yüklediğimde kernel panic aldım, daha sonra aynı videodaki gibi kextleri silip, 2.8.4 kext dosyasını elle yükledim ve ses sorunu da çözülmüş oldu, aslında onboard ses kartı realtek çipli muhtemelen kext mevcuttur fakat voodoo ile artık amd ve nvidia kartlarda hdmi üzerinden ses alınabiliyor olması nedeniyle voodoo ile ses işini çözdüm. eternet işini, intel eternet çipi için AppleIntelIE1000e kext yükleyerek hallettim. şuan makina gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor, usb 3.0 , uyku-uykudan uyanma , hdmi ses hepsi aktif ve sorunsuz.

• Asus Sabertooth P67 REV 3.0
  • i5 2500k
  • 4x4gb Corsair 1600 Mhz cl9
  • Zotac 4gb Gtx 680
  • 120 gb sata 3 ssd + 120 gb sata 3 ssd + 1 tb Depo

Başlıkta yazdım ama konu içine yazmayı unutmuşım 10.9.1 Mavericks kurulumu yaptım. Sitede de konusu olan dosyayı indirdim ve video yardımıyla kurulumu tamamladım, burdan tekrar video rehberde emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten çok detaylı ve herkesin anlayabileceği kadar basite indirgemeyi başarabilmişler.

Hangi dağıtım ile kurduğunuzu da belirtin lütfen. Mavericks mi kurdunuz ? Unibeast mi ?

Merhaba! Öncelikle böyle bir saçmalık yaptığım için sizden binlerce kez özür diliyorum.

Foruma yeni kayıt olduğumdan dolayı özel mesaj kullanma kabiliyetim kaldırılmış bundan dolayı buradan yazıyorum size şahsıma ait bir soru yöneltmem gerek onun için sizinle iletişime geçebilmem için bir bağlantı adresi yollar mısınız bana mesaj olarak ?
(Soru os x maverick kurulumu ile alakalı isterseniz buradan da sorabilirim)

Yeni konu açıp sorunuzu sorun. Özel mesajla yardım istemek yasak.

Eğer bilgisayarınız bu konudaki gibiyse yeni konu açmadan bu konudan sorun sorunuzu.

tam özelliklerinizi yazın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı