ASUS SMS Infocomm rezilliği

Buğra G.

Decapat
ASUS STRIX RX570 kartımın servise 2.gidişinden sonra teslim almaya gittim. İlk gelişinde PCI-e ve görüntü çıkış portlarının korumaları yoktu, statik poşet de yoktu. İkinci gelişinde ise ne teslim ettiğim kutu, ne garanti belgesi, ne kullanma kılavuzu, ne de kablo toplayıcı ve sticker geldi. Bildiğiniz kartı kağıda sarıp göndermişler! Ayrıca sorunum çözülmedi, onarıldı dedikleri sorun devam ediyor! Kendi Benchmark testlerinden geçtikleriğinde başka problem olmadığından nasıl emin olabiliyorlar? İnanılır gibi değil. Daha önce bu kadar rezil bir servis süreci yaşamadım. Umarım kimse yaşamaz. Gerçekten can sıkıcı bir durum.

WhatsApp Image 2019-10-26 at 00.15.21.jpeg WhatsApp Image 2019-10-26 at 00.16.29.jpeg
WhatsApp Image 2019-10-26 at 00.17.31.jpeg WhatsApp Image 2019-10-26 at 00.15.49.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık bunlarla uğraşmayacağım. Pazartesi günü arayıp kutumu ve aksesuarlarımı isteyeceğim. %100 olumsuz cevap alacağım. :D Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı da belirteceğim. Bilgilendirme için arayıp, şikayetimi uzun uzun dinledikten sonra "Kartta sorun yok testlerden geçti." diyip, artistlik yapmakla olmuyor bu işler. Adam gibi işlerini yapsalardı keşke... Tek zararım, 2 ay bilgisayar kullanamamak oldu. :) THH sayesinde para iadesi alacağımdan eminim.

ASUS ve ACER garantisine SMS InfoCOMM servisi bakıyor. İkisi de yan yana servisleri ve Ümraniye'de bulunuyor. Ben 3 kere ayaklarına gittim bir cacık olmadı. 2 kere de servise kargo parasını ödeyip yolladım. Sonunda bende çileden çıkıp Müdüre bastım kalayı sonra THH başvurdum 2 ay sonra iade edildi cihazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı